Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers 15.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kovakuntoinen Flyers kohtaa Habsin.

Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!


 

NHL. Philadelphia Flyersin materiaali on liigan kärkeä, Montreal kuuluu alempaan keskikastiin. Kotietu ei täysin kavenna tätä, vaan näen Flyersin ottelussa pienenä suosikkina.

Bookkerit ovat reagoineet luultavasti Philadelphian kahteen pahaan poissaoloon, Claude Girouxiin ja Chris Prongeriin. Oranssipaitojen materiaalista löytyy kuitenkin sen verran leveyttä  varsinkin hyökkäyspäästä että Phillyn peli kulkee ilman heitäkin. Tämän osoittaa jo viimeistään viiden ottelun voittoputki ja alla 1-5 vierasvoitto pääkaupungista.

Montrealilla on vieraiden tavoin kaksi näkyvää poissaoloa, Brian Gionta ja Andrei Markov, myös Scott Gomez ja Ryan White ovat sivussa. Habs on kerännyt kolme voittoa viidestä edellisestä, mutta vastukset ovat olleet eri tasoa kuin tänään, esim. Islanders ja Devils.

Vierasjoukkue on paremmassa vireessä ja on Montrealia muutaman pykälän laadukkaampi. Tämän ja viime kauden keskinäiset huomioon ottaen johtaa Philly matseja odotetusti 4-2. Edellinen kohtaaminen päättyi Flyersin 3-1 kotivoittoon, joka oli sen selkeää hallintaa. Poissaolot aika tasan. Flyers ei ole missään nimessä altavastaajana tässä pelissä. Philadelphia on liigan paras vierasjoukkue; 15 matkapelistä kerättynä peräti 11 voittoa!

Veikkaussivut | JJ