New Jersey Devils - NY Rangers 20.12 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Nousujohteinen Devils isännöi Rangersia.

New Jersey Devils – NY Rangers, Merkki 2, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Kotietu on tässä normaalia pienempi, voidaan puhua jopa paikalliskamppailusta. Rangers on luokkaa laadukkaampi, joten ei sitä tässä voida altavastaajaksi laittaa. Molempien peli vakuutti viikonloppuna, Devils kaatoi Montrealin 3-5 ja Rangers Phoenixin 2-3.

Molemmilla on pieniä poissaoloja. Rangersilta sivussa ykköspakki Staal, mutta peli on toiminut ilman häntäkin, kun Del Zotto on ottanut isompaa roolia ja onnistunut siinä mainiosti. Devilsin Patrik Elias ei osallistunut maanantain harjoituksiin, ja on sairaana. Hänen pelaamisensa on epävarmaa Rangersia vastaan.

Devilsin maalilla aloittaa Brodeur, jonka parhaat päivät ovat jo takanapäin, sen osoittaa tämän kauden heikko torjuntaprosentti (88,6%). Viime viikonloppuna Phoenixia vastaan Rangersin maalilla nähtiin kakkosveskari Biron, joten liigan eliittiin kuuluva Lundqvist (93,2%) aloittaa suurella todennäköisyydellä tolppien välissä. ”Hank” vie tässä selvästi pidemmän korren, joten Rangersilla on loistavat mahdollisuudet voittoon.

Veikkaussivut | JJ