New Jersey - Toronto 2.11 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Maple Leafs loistavaa alkukauttaan?

New Jersey – Toronto, Merkki 2, Kerroin 

 

Vaahteralehdet vierailevat New Jerseyssä. Viime kaudella joukkueet tasasivat keskinäiset 2-2. Toronto on vahvistunut viime kaudesta ja on Devilsiä laadukkaampi nippu.

Devils on alemman keskikastin joukkue. Muutamien tähtipelaajien ansiosta se ei aivan lukeudu liigan heikoimpiin joukkueisiin. Toronto tulee taistelemaan loppuun asti viimeisistä playoff-paikoista, joukkue vahvistui kesällä Connollyllä ja Lilesillä.

Devils on hävinnyt neljä viidestä edellisestään. Toronto majailee yllättäen konferenssin kärjessä, esimerkiksi Kessel on ollut ilmiömäisessä tikissä, tehnyt 11 pelissä 18 tehopistettä. Molempien ykkösveskarit tekevät paluun tähän otteluun. Reimer palaa Toronton tolppien väliin, puolestaan konkari Brodeur Devilsin maalinsuulle. Jälkimmäinen ei ole enää takavuosiensa vireessä.

Devilsin alakerta on yksi liigan surkeimmista, joten Brodeur joutuu heti pelaamaan huippuottelun pitkän tauon jälkeen, mihin en kyllä usko. Kummaltakin löytyy maalintekovoimaa, ja kun puolustusmateriaalit ovat molemmilla melko heikkoja, niin over kelpaa lapulle Toronton ohella. Maple Leafs on Devilsiä laadukkaampi ja paremmassa iskussa, 3,10 kerroin on tässä vaiheessa liikaa.

Veikkaussivut | JJ