New York Islanders - Minnesota Wild 10.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2011
Jaa tämä...

Heikentynyt Wild hieman siipirikkoisena Long Islandille.

New York Islanders – Minnesota Wild, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voityhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

 New York Islanders on muutaman vuoden kuulunut häntäpään joukkueisiin mutta tällä kaudella on varaa odottaa hieman parempaa. Pudotuspelipaikka on kaikkea muuta kuin todennäköinen, mutta luulisin joukkueen olevan viime kautta parempi. Nuoret pelaajat ovat jälleen vuoden kokeneempia, ja viime kaudella joukkue kärsi lähestulkoon koko kauden lukuisista loukkaantumisista, joista on päästy eroon. Isles pystyy ilman muuta parhaana päivänään haastamaan kenet tahansa, varsinkin tänään vieraaksi saapuvan Minnesota Wildin, joka ei kuulu kovimpiin mahdollisiin haasteisiin taalajäillä. Islesillä on muutama poissaolo, jotka ovat korvattavissa.

Kotijoukkueen urakkaa helpottaa se, että lähestulkoon samaan kastiin materiaaleissa lukeutuva Minnesota Wild kärsii muutamasta loukkaantumisesta, sekä kakkosketjun laituri Pierre-Marc Bouchard kärsii pelikieltoa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat siis Matt Kassian, Mike Lundin ja Cody Almond. Lisäksi voitaneen todeta se, että joukkue on muuttunut viime kaudesta rajusti, ja lähteneiden pelaajien lista on pitkä. Jose Theodore, Brent Burns, Cam Barker, Maxim Noreau, Martin Havlat, Antti Miettinen, Chuck Kobasew, Andrew Brunette, John Madden ja Patrick O’Sullivan vaihtoivat maisemaa. Tulleita ovat mm. Mikko Koivun laidoille ykkösketjussa pelaavat Dany Heatley ja Devin Setoguchi, mutta voitaneen sanoa että heikentynyt on joukkue viime kauteen verrattuna.

NY Islanders hävisi avausottelunsa Florida Panthersille 0-2, joten joukkue metsästää kauden avausvoittoaan. Minnesota Wild on tähän saumaan loistava vastus siinä mielessä että se voitto voi tullakin. Wild on yleensä kotonaan vahva ja vieraissa heikko, lisäksi joukkueella on muutama loukkaantuminen ja Buchard pelikiellossa sekä raju pelaajakato viime kaudesta. Uskonen kotivoittoon. Paperilla katsottuna pidän Islesiä maalivahtipeliä lukuunottamatta parempana nippuna illan ottelussa.

Poissaolot :

New York Islanders : Milan Jurcina, Trevor Gillies, Nino Niederreiter

Minnesota Wild : Matt Kassian, Mike Lundin, Cody Almond, Pierre-Marc Bouchard

Veikkaussivut | ED89