NY Rangers - Philadelphia Flyers 23.12 (pe-la yö)

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kaataako Philadelphia otteluruuhkassa olevan Rangersin?

NY Rangers – Philadelphia Flyers, Merkki 2, Kerroin 


Betsson – Vastuullisin peliyhtiö

 • Betssonin vedonlyönnissä kohteita on erittäin runsaasti! Betsson näyttää useita otteluita lisäksi livenä streamilta! Betssonin vedonlyöntibonus on 100% aina 100€ saakka
 • Betsonnilla joulun ajan joulukalenteri! Käy kurkkaamassa mikä bonus on tänään tullut
 • Betsson palvelee asiakkaita täysin suomeksi. Lisäksi Betssonilla live-chat päällä 24/7
 • Lunasta Betssonin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

   

  Philadelphian alkukausi ollut aikalailla nappisuoritus. Maalivahti- ja puolustuspelaamisessa on parannettavaa, mutta hyökkäys Claude Girouxin johdolla on tällä hetkellä hurjassa vireessä. Giroux oli pari peliä poissa ja palasi kaukaloon keskiviikko yönä pelatussa ottelussa Dallasia vastaan iskien heti neljä pinnaa 4-1 Phillyn voittoon päättyneessä ottelussa. Philadelphia ihan hyvässä vireessä muutamasta loukkaantumisesta huolimatta. Viidestä viime ottelusta kolme voittoa ja kaksi häviötä, joista toinen varsinaisen peliajan jälkeen.

  NY Rangersin lähtökohdat eivät ole helpot. Ottelutahti on hurja, sillä joukkue pelasi keskiviikkona sekä perjantaina, eli neljään päivään kolme peliä ei voi olla tässä ottelussa näkymättä. Rangersillä on toki viidestä viime ottelusta kolme voittoa. Rangersin puolustus on NHL:llän toiseksi parasta ja nyt vastaan asettuu toiseksi paras hyökkäys. Maalivahtipelissä Rangersillä on etu, sillä Bryzgalov on pomputellut yllättävän paljon. Lundqvist on edelleen yksi varmimmista maalivahdeista NHL:ssä.

  Philadelphialta poissa Chris Pronger, Brayden Schenn, Sean Coutirier ja pari nimettömämpää kaveria. Myös Rangersia kiusaa loukkaantumiset, sillä poissa ovat Wojtek Wolski, Mike Sauer, Marc Staal ja Steve Eminger. Molemmat hieman siipirikkoisena, mutta Flyers huomattavasti tuoreemmilla jaloilla liikkeelle eilen huilanneena.

  Veikkaussivut | misteri