Ottawa - Florida 22.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Kovavireinen Ottawa isännöi alkukaudesta hiipunutta Floridaa.

Ottawa Senators – Florida Panthers, Merkki 1, Kerroin 

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Florida on lähes luokkaa Ottawaa laadukkaampi. Senators on kuitenkin tässä kotiedun turvin erittäin pienen suosikin asemassa. Panthersin alkukauden hirmuvire on aika lailla hiipunut. Neljästä edellisestä pelistä saldona on kaksi voittoa, joista kumpikin tuli varsinaisen peliajan jälkeen.

Ottawa on pelannut viime aikoina todella upeasti, neljästä edellisestä pelistä kerättynä kolme voittoa. Viimeksi se kaatoi ansaitusti siipirikkoisen Buffalon lukemin 4-1. Ottawan hallinnan osoitti esimerkiksi se, että Buffalon veskari Miller valittiin ottelun kolmostähdeksi vaikka päästikin kolme maalia. Ainoa tappio tuli Bostonille 2-5, jossa kaksi pahaa virhettä ratkaisivat homman hallitsevalle mestarille. Siinäkin pelissä Ottawa oli loistava, sen osoittaa peräti 49 kutia Tim Thomasia kohti.

Senatorsilta on sivussa varmuudella hyökkääjä Michalek, Winchesterin pelaaminen on epävarmaa. Floridalta sivussa puolestaan hyökkääjät Skille, Upshall sekä viime pelissä loukkaantunut Bergenheim.

Senatorsin peli on tällä hetkellä Catsia paremmassa kuosissa ja se olisi muutenkin hiuksenhieno suosikki kotiluolassa Floridaa vastaan. Sens on liigan runsasmaalisin joukkue, jolloin jatkoajan todennäköisyys hieman laskee.

Craig Anderson aloittaa huomenna tuttuun tapaan Senatorsin maalilla, Floridan puolella tilannetta ei olla vielä varmistettu. Erittäin suurella todennäköisyydellä vieraiden maalilla nähdään Jose Theodore. Ottawa on pieni suosikki tässä ottelussa.

Veikkaussivut | JJ