Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 16.12 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

”Siipirikkoiset” joukkueet kohtaavat Scotiabank Placella.

Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins, Merkki 2, Kerroin 

1. NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi (max. 100 €)
2. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin (max. 25 €)
3. Saat Veikkaussivujen näyttävän T-paidan varustettuna hienolla logollamme.

Nyt on siis hyvä syy jäädä jouluksi kotiin seuraamaan esimerkiksi Valioliigaa tai NHL:llää, joihin NordicBetillä on hyvä ottelutarjonta. Tarjous on voimassa vain Veikkaussivujen kautta vain loppuvuoden ajan! Saadaksesi bonuksen käytä alla olevaa linkkiä ja syötä bonuskoodi joulu25 joko rekisteröitymisen tai talletuksen yhteydessä.

Siirry tästä NordicBetin sivuille! 

NHL. Liigan pohjille ennakoitu Senators isännöi kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Penguinsia.

Ottawa on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton. Sens päästi niissä peräti 20 maalia, mikä johtuu heikosta puolustusmateriaalista ja muutamasta poissaolosta (Filip Kuba, Sergie Gonchar). Penguins on ollut hieman Ottawaa paremmassa vireessä, viidestä viimeisimmästä kaksi voittoa. Kolme tappiota ovat tulleet koville joukkueille, Bostonille(1-3), Detroitille(1-4) ja Philadelphialle(3-2).

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja. Pens on osoittanut että se pystyy pelaamaan hyvin ilman ykköstähteään Crosbya ja ykköspakki Letangia, sillä materiaali on ”laaja”. Ottawalla tilanne on toinen, sillä materiaali on huomattavasti kapeampi. Sivussa kotijoukkueelta on 19 maalia alkukaudella tehnyt hyökkääjä Milan Michalek, sekä puolustajat Gonchar ja Kuba. Puolustaja Zbynek Michalek palaa Pittsburghin kokoonpanoon seitsemän ottelun huilin jälkeen.

Bookkerit ovat hieman reagoineet noihin Pensin poissaoloihin, mikä nostaa mukavasti vieraskertoimia.

Ottawan alivoima on heikkoa (80,9%) ja siihen päälle vielä päästetyt maalit ottelua kohden (3,44) niin silloin otteluita on hyvin vaikea voittaa. Pensin maalilla aloittaa mitä todennäköisemmin kakkosveskari Brent Johnson, jonka statsit ovat vakuuttavat Senatorsia vastaan – 8-1-1. Vieraiden peli on hieman paremmassa kuosissa ja se klaaraa tästä pisteet maalein 2-4.

Veikkaussivut | JJ