Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 13.12 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Yön huippuottelussa kohtaavat Penguins ja Red Wings.

Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

NHL. Yksi yön mielenkiintoisimmista otteluista, jossa kohtaavat konferenssien kärkijoukkueet.

Kumpainenkin joukkue on ollut koko kauden kelpo vireessä. Vierailija Detroitilla kylläkin on ollut alkaukaudella niin ylä- ja alamäkiä. Nyt joukkue on löytänyt otteisiin tasaisuutta ja kuulunee tälläkin kaudella NHL:n parhaimpiin ryhmiin.

Pittsburgh Penguins joutuu antamaan vierailleen ottelussa tasoitusta, sillä joukkueen ykköstähti Sidney Crosby on joutunut jälleen sivuun. Crosbyn piti alunperin huilata ainoastaan pari peliä, mutta hyvin todennäköistä on että sairausloma jatkunee pidempään. Crosby ei suinkaan ole ainut loukkaantumisista kärsivä pelaaja pingviinilaumassa, sillä telakalla ovat myös joukkueen ykköspakki Kris Letang, tärkeä sentteri Jordan Staal, kuin myös Ben Lovejoy, Zbynek Michalek, Robert Bortuzzo, Richard Park, Steve MacIntyre, Dustin Jeffrey sekä Brian Strait. Letang ja Michalek ovat palailemassa kokoonpanoon mutta heidän pelaamisensa on kuitenkin vielä epävarmaa.

Red Wings on äitynyt kovaan iskuun ja lähtee huomattavasti paremmista asetelmista illan otteluun. Ainoa, mikä on herättää joukkueen osalta kysymysmerkkejä, on joukkueen vierassaldo. Kotona kulkee, mutta vierassaldo on heikko. Josko vierastilastoihin tulisi parannusta Consol Energy Centerissä Penguinsin kustannuksella?

Veikkaussivut | Jukka