Pittsburgh Penguins - NY Islanders 21.11 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Pens voittojen tielle Crosbyn paluuottelussa?

Pittsburgh Penguins -1,5 – NY Islanders, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Itäisen konferenssin joukkueet iskevät yhteen jo kolmannen kerran tällä kaudella; Pens juhli molemmissa voittoa 0-3 ja 3-2 lukemin. Penguinsin materiaali on ehdottomasti liigan kärkeä, Islanders kuuluu pohjajoukkueisiin.

NHL:n ykköstähti Crosby tekee paluun kaukaloon Pensin paitaan. Hän sai aivotärähdyksen viime tammikuussa Winter Classicin ottelussa Capseja vastaan. Vaikka kausi jäikin lyhyeksi, oli hän silti kauden päätteeksi Penguinsin paras pistemies. Pittsburgh haluaa palata voittojen tielle kahden vierastappion jälkeen. Edellisessä kotiottelussa se teki hienon nousun Coloradoa vastaan nousemalla 1-3 tappioasemasta 6-3 kotivoittoon, nyt vastassa aika lailla samantasoinen NYI.

NY Islanders on liigan heikoin vierasjoukkue, se ei ole kuuden pelatun ottelun jälkeen onnistunut vielä voittoa nappaamaan. Vähän yli viikko sitten voitto oli kuitenkin lähellä, kun joukkue johti Avseja vastaan jo 0-3. Maukas johto kuitenkin suli nopeasti ja joukkue hävisi lopulta 4-3 jatkoajalla. Islanders ei ole viime peleissään vakuuttanut, hallitsevalle mestarille Bostonille se kärsi kotona 0-6 tappion, ja mikäli pelitaso ei nouse, niin tulee kyyti olemaan vähintään yhtä kylmää Pittsburghin kotihallissa. Vancouveria ja Rangersia vastaan säväyttänyt veskari Nabokov on sivussa, maalilla aloittanee jälleen DiPietro. Rick ei ole vakuuttanut missään vaiheessa, tämän kauden kuudesta ottelusta kasassa torjuntaprosentti 88,6% ja kaksi voittoa kuudesta.

NY Islanders on runsasmaalinen joukkue, hyökkäysvoimaa löytyy ja puolustus on heikko. Senpä takia napataan Pens -1,5 mukaan peleihin. Uskon että liigan eliittiin kuuluva maalivahti Fleury palaa omalle tasolleen heikon Tampa-pelin jälkeen. 4,5-1,2 lukemat ovat varmasti lähellä.

Veikkaussivut | JJ