San Jose Sharks - Montreal Canadiens 1.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2011
Jaa tämä...

Palaako lännen kärkijoukkue voittojen tielle?

San Jose Sharks – Montreal Canadiens, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! Katso alla olevasta videosta miten helposti saat NordicBetin bonuksen tilillesi.

Hailauma saa vieraita Kanadasta. Tasoero on hieman suurempi mitä kertoimet antavat olettaa, sillä San Jose on vieraitaan kaksi luokkaa laadukkaampi. Montrealilla on alla raskas peli eiliseltä Anaheimia vastaan, San Jose pääsee tuoreemmilla jaloilla yön matsiin.

San Josella ei poissaoloja ole, Montreal suorastaan ui niissä, sillä sivussa ovat Pacioretty, Gomez, Spacek ja Campoli. Markovin pelaaminen on epävarmaa. Varsinkin puolustuksessa on paljon poissaoloja, joten San Josen laatuhyökkääjät tulevat tässä saamaan maalipaikkoja oikein urakalla. Price ei pysty yksin pitämään Habsia pystyssä, ja kun Montreal ei tämänhetkisellä rosterilla maaleilla mässäile, niin San Jose on erittäin lähellä voittoa.

Sharksien peli on toiminut läpi alkukauden, joten eiköhän hailauma palaa tässä voittojen tielle. Montreal ei ole voittanut San Josea vieraissa yli kuuteen vuoteen.

Veikkaussivut | JJ