Tampa Bay - Carolina (la-su yö) 31.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Järjestävätkö Tampa Bay ja Carolina ”ilotulitukset” uuden vuoden kunniaksi?

Tampa Bay – Carolina, Merkki yli 5,5 maalia

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Tampa Bay Lightning, 23/36 peleistä yli 5,5 maalin,63,9%
Carolina Hurricanes, 24/39 peleistä yli 5,5 maalin, 61,5

Niin kuin ylhäällä olevista tilastoista huomataan, molemmat ovat pelanneet enemmän overeita alkukaudella, underit ovat olleet aika lailla sivuosassa.

Tampan puolustus on perustasoa, Canesilla se on heikko. Molemmilta uupuu lisäksi tukku puolustajia – Tampalta Hedman sekä Öhlund, Canesilta Pitkänen, niin ei ihme että omissa on soinut niin useasti. Canesin veskari Ward on todella hyvä, mutta puolustukselta ei ole tullut riittävästi apuja. Tampan Rolosonilla on ikä tullut vastaan, joten ykkösveskariksi on noussut Garon. Hän on kuitenkin yksi liigan heikoimpia ykkösveskareita, joten piristynyt Canes tekee Tampan verkoon mitä todennäköisemmin pari kolme maalia.

Canesilta löytyy hyökkäysvoimaa ja vihdoin ykköstähti Staal heräsi keräämällä tehot 2+1 Torontoa vastaan. Maalinteko ei ole ollut muutenkaan Carolinalle mikään ongelma, se on joukkueen ehdoton vahvuus. Tampalla riittää tähtiä hyökkäyspäässä, kuten St.Louis sekä Stamkos. Näitä kavereita Canes tuskin saa aisoihin. Tampa on osoittanut viime aikoina huikeaa viimeistelyä, sillä Flyersia vastaan 16 kudista viisi meni sisään, Montrealin verkkoon Lightning iski puolestaan neljästi 23 kudista. Molempien vahvuudet ovat hyökkäyspelissä, ja kun puolustus-ja maalivahtipeli on heikompaa, niin runsasmaalinen peli on lähtökohta. Nuo poissaolijat vain lisäävät overin mahdollisuutta, sillä paikkaajat eivät ole samantasoisia.

Viime kauden kaikki kuusi kohtaamista päättyivät yli 5,5 maalin(5-1,6-4,4-3,3-4,2-4,2-6).
Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti, niissäkin rikottu tuo raja(1-5,4-2).
Maalijuhlat eivät yllättäisi, kun runsasmaaliset joukkueet kohtaavat.

Veikkaussivut | JJ