Vancouver - NY Islanders 13.11 (su-ma-yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Vancouverin nousujohteinen vire?

Vancouver -1,5 – NY Islanders, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Vancouverissa Rogers Arenalla kohtaavat kärkipään Canucks ja itäisen konferenssin pohjille ennakoitu Islanders. Saarelaiset kuuluvat Ottawan ja Winnipegin kanssa samaan kastiin, Vancouver on kivikova joukkue joka taistelee läntisen konferenssin kärkisijoista Detroitin ja San Josen kanssa.

Canucksien peli on ollut viime aikoina varsin hyvää. Vancouver toi kuuden ottelun vierasreissultaan tuliaisiksi kuusi pistettä, saldona kolme voittoa ja tappiota. Loppua kohden peli parani huomattavasti, Chicago ja Los jäivät sinipaitojen jalkoihin. Edellisessä ottelussa se taipui Anaheimille 4-3 surkean toisen erän takia. Vancouver oli 4-0 tappiolla kahden erän jälkeen, mutta nousi jopa maalin päähän. Aika loppui kuitenkin kesken. Kolmas erä oli Nucksien selkeää hallintaa, se vei maalit 3-0 ja laukauksia sateli Ducksien Hilleriä kohti peräti 22. Mikäli Vancouver jatkaa siitä mihin se jäi, tulee Islanders olemaan täysin aseeton. Kotijoukkueen maalilla aloittaa torjuntavireen löytänyt Luongo. Poissaololistalla näyttäisi olevan enää Raymond.

Islanders on hieman viime kautta vahvempi joukkue, kun ykköspakki Streit toipui vammastaan. Hänestä on apua eniten ylivoimassa. Joukkueen heikkoudet löytyvät omasta päästä – maalivahtipeli ei ole vakuuttanut ja kapea puolustus on suurissa ongelmissa. Maalinteko on joukkueen vahvuus, se teki viimeksi Coloradoa vastaan kolme ja sitä ennen kaksi Bostonin verkkoon. Islanders on liigan surkein vierasjoukkue, viisi peliä ja yhtä monta tappiota, maaliero karmaiseva 10-21. Edellistä vieraspeliä se johti jo 0-3 Coloradoa vastaan, mutta romahti täydellisesti ja taipui 4-3 jatkoilla. Itseluottamus ei ole kovinkaan korkealla tällä hetkellä.

Vancouver nauttii suuresta kotiedusta, ja tasoeroa ei paljoa tämän suuremmaksi saa. Canucksien peli näyttää tällä hetkellä todella mallikkaalta. Kun Islanders joutuu rikkomaan, niin liigan kovin yv(26,5%) laittaa verkot heilumaan. Islandersin alivoimapeli ei vakuuta(80%) ja maalilla aloittaa Nabokov, jonka ura on pahasti laskussa. Viime MM-kisoissa päästi helppoja maaleja, eikä tule selviämään tästä kiekkosateesta, Islandersin puolustukselta ei nimittäin paljoa tukea tule. Viime kauden ainoassa kohtaamisessa Vancouver ryösti 4-3 rankkarivoiton New Yorkista.

Veikkaussivut | JJ