Erä - SSV 14.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

SSV on ollut Erälle todellinen painajainen viime vuosina.

Erä – SSV, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!


 

Salibandyliigaa. SSV:n alkukausi ei ole ollut mikään napakymppi. Tosin tähän osiltaan vaikuttaa myös kauden alla SSV:n voittama Champions Cup-turnaus. SSV on myös harvinaista kyllä ailahdellut, eikä David Rytychin otteet maalilla ole olleet mitään priimaa. Vierailla on alla jatkoaikatappio kovalla SPV:lle.

Erällä alla umpisurkean pelin jälkeen tasapeli sarjajumbo M-Teamin vieraana. SSV sarjassa jaetulla kolmannella sijalla, Erä toisena. Erä menetti nipun avainpelaajiaan ja se näkyy etenkin hyökkäyspelaamisessa, jonka taso on laskenut. Se on kuitenkin onnistunut kääntämään tasaiset ottelut edukseen. Nyt se joutuu todelliseen testiin, sillä SSV:llä on vähiten päästettyjä maaleja Salibandyliigassa tällä kaudella.

Materiaalissa SSV on reilusti edellä, kotietukaan ei paljoa auta, sillä paikalla tulee olemaan luultavasti myös reilusti SSV:n faneja. Onhan tämä kuuma pääkaupunkiseudun derby. SSV sai vielä kauden alun jälkeen hyökkäykseensä vahvistusta, kun kaukaloon palasi jo uransa lopettanut Markus Huhtimo. Huhtimo syttyy tässä pikkuhiljaa, sillä mies ei ole fyysisesti vielä kovinkaan kummoisessa kunnossa ja pelannutkin vasta parissa ottelussa.

Joukkueet ovat kohdanneet 21 kertaa, näistä Erällä kuusi voittoa ja SSV:llä 15 voittoa.

Veikkaussivut | misteri