AC Milan - Catania 6.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2011
Jaa tämä...

Kykeneekö Catania jatkamaan Milanossa upeita peliesityksiään?

AC Milan – Catania, Merkki 2, Kerroin
AC Milan – Catania (+1), Merkki 2, Kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jalkapallon Italian Serie A:ta, päivän kenties mielenkiintoisimmassa ottelussa Italian parhaimmistoon lukeutuva AC Milan saa vastaansa alemman keskikastin Calcio Catanian. Kyseessä on molemmillejoukkueille kauden kymmenes ottelu.

AC Milan lähti kauteen todella suurin odotuksin. Alkukausi oli punamustille todella surkea, mutta viime aikoina Milan on päässyt takaisin omalle tasolleen. Joukkue ei ole kokenut tappioita moneen viikkoon. Eikä toisaalta mikään ihme, sillä Milan on alkanut saamaan itseluottamuksenkin kuntoon.

Yleensä alemmassa keskikastissa sarjapaikastaan taisteleva Catania on pelannut todella hyvin ja ollut selkeästi liigan yksi suurimmista yllättäjistä alkukauden osalta. Catania ei ole hävinnyt viiteen edelliseen otteluun kertaakaan ja muutenkin koko kaudella on tullut vain yksi tappio. Catania on pelannut melko puolustusvoittoisesti ja sen kertovat tilastotkin, vain kaksitoista maalia yhdeksään otteluun kertovat erittäin onnistuneesta puolustuspelistä.

Milanilla on edelleen sivussa monia pelaajia, kuten esimerkiksi Antonio Cassano, Mathieu Flamini, Alessandro Nesta, Gennardo Gattuso, sekä myöskin Philippe Mexes – todella isoja kokoonpano-ongelmia! Myöskin Catanialla on sivussa muutamia tärkeitä pelaajia, mutta vieraiden ryhmästä ennen kaikkea hyökkäyosaamista löytyy niin paljon, että ilman muuta Catania kykenee haastamaan Milaninkin ihan tosissaan.

Veikkaussivut | Tuomas