AC Milan - Juventus 25.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

San Sirolla kuuma kärkikamppailu.

AC Milan – Juventus, Merkki X2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 110% ENSITALLETUSBONUS

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Italian Serie A. Mestaruudesta taistelevat AC Milan ja Juventus kohtaavat lauantai-iltana huippuottelussa.

Juventus lähtee Milanon vierailulle hyvistä asetelmista, vaikka tasapelejä onkin kertynyt tällä kaudella paljon. Tosiasia on kuitenkin, ettei ”vanha rouva” tällä kaudella ole tappiota kokenut. Juventuksen edellinen tappio on niinkin kaukaa kuin 15.5.2011! Juventus pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Juve on liigassa toisena Milania yhden pisteen perässä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena.

AC Milan lähtee ”vanhan rouvan” kaatoon ilman ykköspyssyään Zlatan Ibrahimovicia. 15 maalia tällä kaudella Serie A:ssa tehneen ruotsalaisen poissaolo on ikävä takaisku. Zlatan ei suinkaan ole ainoa poissaolija huippuottelusta, sillä sivussa on myös todella tärkeät Kevin-Prince Boateng ja Clarence Seedorf, kuin myös Alberto Aquilani, Gennaro Gattuso, Maxi Lopez, Mathieu Flamini, Alexander Merkel ja Rodney Strasser. Kokoonpanoon palaavat punamustien onneksi Alessandro Nesta, Philippe Mexes, Massimo Ambrosini ja Pato. Herrojen 90 minuutin kunnosta ei kuitenkaan ole varmuutta.

Joukkueet kohtasivat reilut kaksi viikkoa sitten cupissa, jolloin Juventus haki 2-1 voiton samaiselta Stadionilta. Milan pelasi silloin parhaallaan, Juventus lepuutti avainpelaajiaan. Millään en jaksa uskoa että Juventuksen tappioton putki päättyy lauantaina.

Poissaolot :

AC Milan : Zlatan Ibrahimovic, Kevin-Prince Boateng, Clarence Seedorf, Alberto Aquilani, Gennaro Gattuso, Maxi Lopez, Mathieu Flamini, Alexander Merkel, Rodney Strasser.

Juventus :

Mahdolliset avauskokoonpanot :

AC Milan : Abbiati – Mesbah, Silva, Bonera, Abate – Muntari, van Bommel, Nocerino, Emanuelson – Robinho, Pato?

Juventus : Buffon – Chiellini, Bonucci, Barzagli – Pepe, Pirlo, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio – Quagliarella, Vucinic

Veikkaussivut