Inter - Napoli 1.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2011
Jaa tämä...

Nähdäänkö kierroksen huippuottelussa maalijuhlat?

Inter – Napoli, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

Inter – Napoli, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen todellisessa huippuottelussa suurimpiin mestariehdokkaisiin lukeutuva Inter Milan kohtaa kotonaan ylemmän keskikastin SSC Napolin.

Inter on aloittanut kautensa todella heikosti, sillä sinimustat ovat liigassa tällä hetkellä vasta sijalla 16. Mutta toisaalta joukkuetta alkukauden valmentanut päävalmentaja sai potkut, ja tilalle hankittiin Claudio Ranieri. Vaihto näyttäisi piristyttävän joukkuetta selkeästi, sillä ensin joukkue haki hienon 1-3 vierasvoiton Bolognasta, ja viikolla kaatoi Mestareiden Liigan lohkovaiheen kamppailussa Venäjällä CSKA Moskovan.

Napoli puolestaan pelaa myös tällä kaudella Mestareiden Liigaa, joka tulee näkymään liigaotteluissakin. Materiaali ei kuitenkaan ole todellakaan niin laadukas, kuin Interillä. Napoli ei ole viime aikoina vakuuttanut ollenkaan, sillä viidestä edellisestä ottelusta joukkueella on tilillä vain kaksi voittoa, kaksi tasapeliä, sekä tappio. Edellisessä ottelussaan tosin joukkue kaatoi Villarrealin kotonaan 2-0 lukemin. Sekä Inter, että Napoli kuuluvat Serie A:n parhaimmistoon, joten on ihan selvää, että molemmilla on todella paljon hyökkäysvoimaa. Maaleitta jääminen olisi todella kaukaa haettua.

Veikkaussivut | Tuomas