Napoli - Juventus 29.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kierroksen huippuottelussa Juventus matkustaa Napolin vieraaksi.

Napoli – Juventus, merkki X, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! Katso alla olevasta videosta miten helposti saat NordicBetin bonuksen tilillesi.

Anna palautetta videosta tästä.

 

Jalkapallon Italian Serie A:n rästiottelussa San Paololla yhteen iskevät lähes parhaimmillaan kokoonpanoillaan ylemmän keskikastin SSC Napoli sekä Juventus. Joukkueet ovat pelanneet muita otteluita yhden ottelun vähemmän, joten varsinkin Juventuksen tilanne näyttää tällä hetkellä aivan erinomaiselta.

SSC Napoli on puolestaan liigassa kahdeksantena. Joukkueen peliä liigassa ovat häirinneet ottelut Mestareiden Liigassa, mutta toisaalta hyvällä menestyksellä, koska Napoli on menossa kaiken järjen mukaan jatkoon rahakilpailussa, kun taas Juventuksella ei ole mitään Europelikiireitä, jotka ovat selkeästi vaikuttaneet suoritukseen kotimaan liigassa.

Juventus on yhdentoista ottelun jälkeen edelleen tappioitta. Vanha Rouva on onnistunut voittamaan seitsemän ottelua ja neljästi pelannut tasan ja on ollut ilman muuta alkukauden voisiko sanoa jopa suurin yllättäjä. Juventus toki tunnetaan kaudesta toiseen erittäin hyvänä sekä laadukkaana ryhmänä, mutta liian usein Vanha Rouva sortuu helppoihin pistemenetyksiin. Tällä kaudella Juventus on kuitenkin onnistunut jättämään turhat pistemenetykset pois ja se sitten huomataankin sarjataulukossa.

Napolin olisi ennen kauden alkua kuvitellut olevansa vahva kotijoukkue, mutta oikeastaan Napoli on ollut kotikentällään pettymys. Napoli on viidestä kotiottelustaan voittanut ainoastaan kahdesti, joten suoritusta voidaan pitää kohtalaisen heikkona. Juventus puolestaan on viidestä vieraspelistään kerännyt kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä. Mikäli vieraissa tappioita ei ole tullut, niin onhan Juventuksen kausi ollut kokonaisuutena erinomainen.

Juventuksella on ottelussa materiaalietu, mutta Napolilla on kuitenkin tärkeä kotietu, joten voisi kuvitella, että ottelusta olisi tulossa todella tasainen. Ottelussa ei oikeastaan ole ennakkosuosikkia ollenkaan, tasapeli ei muutenkaan tuntuisi olevan kummallekaan joukkueelle mikään mahdoton ajatus.

Veikkaussivut | Tuomas