Blues - Pelicans 24.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Hakeeko Pelicans Espoosta tärkeät pisteet sarjataulukon kakkospaikkaa ajatellen?

Blues – Pelicans, Merkki 2, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa, Blues on kaikista vastoinkäymisistä huolimatta päässyt jälleen muutaman ottelun voittoputkeen. Bluesilla on alla voitot niin Jokereista, Kärpistä kuin myös viime kerralta oululaisten kaadosta uudelleen. Blues pelasi tammikuun tasauksessa Kärppiä vastaan kaksi kertaa voittaen molemmat ottelut jopa melko selkeinkin numeroin.

Puolestaan Lahden Pelicans joutui tai pääsi, ihan miten vaan, pelaamaan Helsingin Jokereita vastaan. Pelicansin osalta tammikuun tasaus oli käynnistyä karmealla tavalla, mutta ensin Isku Areenalla kolmannen erän aikana ja sen jälkeen Hartwall Areenalla Pelicans todisti sen tosiasian, minkä takia Pelicans tulee tällä kaudella menemään vielä korkealle. Pelicansin ykkösmaalivahti Niko Hovinen oli vieläpä sivussa, joka lisää voittojen arvoa, joten nyt kun Hovinen on jälleen sataprosenttisessa pelikunnossa, tietää se Pelicansin alakertaan lisää varmuutta. Joonas Kuusela tuurasi kyllä mukavasti Hovista, eikä Nikokaan parhaimmillaan ollut ennen sairastumistaan, mutta todennäköisesti ”Pappi” on jälleen hyvä oma itsensä lahtelaisten maalilla. Pelicansilla on toki edelleen pelaajia sivussa, mutta yhtään sen tärkeämpää poissaoloa ei varsinaisesti kuitenkaan ole.

Joukkueen uusin hankinta, Ilkka Pikkarainen ei vieläkään ole vierasjoukkueen kokoonpanossa, mutta ilman Pikkaraistakin Pelicans on joukkueista selkeästi vahvempi ja vieraissakin lievä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas