Blues - Pelicans 29.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Blues saa vieraakseen viime ottelussa nujakoineen Pelicansin.

Blues – Pelicans, Merkki 1, Kerroin

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Jääkiekon SM-liigaa. Tiistai-iltana Espoon Barona Areenassa kohtaavat kaksi viime aikoina tappioita kokeneet joukkueet. Illan isäntä Blues on kolmen ottelun mittaisessa tappiokierteessä kun taas lauantaina otsikoihin noussut Pelicans on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, ja viimeisestä kuudesta ottelusta saldona on ainoastaan 1 voitto. Onko Pelicansin vire katoamaan päin?

Pelicans nousi siis launtaina otsikoihin kun joukkue pelasi IFK:ta vastaan. Ottelussa jaettiin SM-liigan jäähyennätykset, ja oletettavaa on, että pelikieltoja on luvassa molemmille joukkueille. Pelicans-pelaajat saavat siis varmasti pelikieltoja, kuinka paljon, se on vielä hämärän peitossa. Myös ykkösmaalivahti Niko Hovinen on pari peliä ollut poissaolijoiden kirjoissa joka on näkynyt maalin suulla. Kovin helposta tilanteesta ei siis lahtelaiset Espooseen tiistaina matkusta.

Jo itsestään näillä lähtökohdilla Blues on ottelussa selvän suosikin asemassa. Pelikiellot varmistuvat tiistain aikana joten hereillä kannattaa olla. Kertoimet ovat olleet putoamaan päin kotijoukkueen suunnalla.

Veikkaussivut | Jukka