Blues - TPS 27.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko TPS:n yllätykset myös tauon jälkeen Espoossa?

Blues – TPS, Merkki 2, Kerroin

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Jääkiekon SM-liigaa. Vastakkain Espoossa ennen joulutaukoa aivan eri suuntiin menneet joukkueet.

Kotijoukkue Blues oli ennen taukoa todella kehnossa vireessä. Yhdeksästä edellisestä ottelusta espoolaiset ovat onnistuneet voittamaan ainoastaan kaksi. Tauko tuli hyvään paikkaan mutta liigan jatkuminen tulee ehkä liian aikaisin. Bluesilta on nuorten MM-kisoissa Miro Aaltonen ja Jani Hakanpää. Nämä eivät suinkaan ainoat poissaolot ole, sillä sivussa ovat loppukauden poissaoleva Petri Lammassaari sekä Mika Hannula, Tommi Huhtala ja Matti Järvinen.

TPS on ollut yksi kauden piristysruiskeista. Joukkue majailee sarjataulukossa sijalla 6. Palloseura oli ennen joulutaukoa yksi sarjan kovavireisimmistä joukkueista, joten mielenkiintoista on nähdä, jatkuuko Pekka Virran joukkueen liito.

TPS on voittanut joukkueiden kaikki kolme tämän kauden kohtaamista, sekä viisi edellistä keskinäistä. Ottaen huomioon Bluesin pelaajatilanteen, ei TPS ole niin suuri altavastaaja mitä kerroin antaa ymmärtää.

Veikkaussivut | Jukka

 

Blues pelasi ennen taukoa ailahtelevasti. Tauko tuli kyllä melko varmasti tarpeeseen. Bluesin käyrä sojottaa alaspäin, ja sijoitus tippuu koko ajan pienen pyrähdyksen jälkeen. Toki, Blues on ehkä siltikin jopa ylisuorittanut kun se on sijalla kahdeksan ja katsoo samalla sen materiaalia. Sijoitus tulee kyllä laskemaan, mikäli peli ei ole paljoa tauon aikana parantunut. Bluesin tulevia otteluita hankaloittavat pahat loukkaantumiset. Sivussa on Mika Hannula, Petri Lammassaari, Tommi Huhtala, Matti Järvinen ja Petri Koivisto. Varsinkin ykköskentän Mika Hannulan, kakkoskentän Tommi Huhtalan sekä ykkösveskari Petri Koiviston ja hyökkääjä Petri Lammassaaren poissaolot näkyy eniten. Lammassaari ja Koivisto tosin ovat olleet sivussa jo tovin. Koivistolle on hankittu tuuraaja, tanskalainen Patrick Galbraith.

Lisäksi Bluesilta puuttuu U20- kisojen takia kohtuu tärkeä puolustaja, Jani Hakanpää, joka pelasi Aleksi Laakson kanssa kolmoskentässä. Bluesin pelin pitää mennä nappiin loukkaantumisista huolimatta, jos se aikoo taistella pisteistä TPS:n kanssa.

TPS:lle tauko tuli kenties pahaan paikkaan. Joukkueella oli päällä kolmen ottelun voittoputki, peli kulki. Vireensä ansiosta se on nyt sijalla kuusi, ja taistelee tiukasti pleijjaripaikasta JYPin, Kärppien sekä Bluesin kanssa. Pisteet olisivat sikäli todella tärkeitä, jos ja kun pleijjareihin TPS haluaa. Jos TPS on säilyttänyt vireensä tauon yli, ei se lupaa hyvää siipirikkoiselle Bluesille. Tosin, myös TPS:lle U20- kisat tekee hallaa, poissa on sen takia nimittäin Rasmus Ristolainen.

TPS:lla niukka materiaalietu, sekä peli kulkee tällä hetkellä paremmin, vaikka se tauon jälkeen yleensä ei merkitsekään hirveästi. Lisäksi Bluesin pahat loukkaantumiset tekevät mielestäni TPS:sta jopa niukan suosikin otteluun lähdettäessä.

Veikkaussivut | NikoH