Pelicans - JYP 19.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko kotietu valttia myös torstaina?

Pelicans – JYP, Merkki 2, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigan finaalit jatkuvat torstaina Lahdessa Isku Areenalla, ottelusarjan ollessa tasatilanteessa 1-1. Pelicans kuin JYPikin ovat molemmat voittaneet kotikaukalossaan melko suvereenin esityksen jälkeen. Pitääkö kotitaika myös edelleen?

Pelicans oli edellisessä ottelussa yllättävän vaisu, ja maalivahti Niko Hovinen jäi lopulta aika yksin JYPin vyöryn alle. Lukemat 6-2 mairittelevat hieman JYPiä, Pelicansin toivo alkoi hiipua kun joukkue ei saanut viimeisessä erässä kavennusta aikaan ottelun ollessa tilanteessa 1-4. Jani Tuppurainen mm. käveli maalin eteen rauhassa ja viimeisteli Hovisen ohi lukemiksi 1-5. Hovista ei siis voi syyttää, vaan Pelicansin on pelattava entistä kovempaa ja alettava jälleen taistelemaan, kuten ensimmäisessäkin ottelussa. Pelicansin ylivoima on ollut todella vaisua.

JYP tuli tiistaina kovaa otteluun, aivan kuten ensimmäisessäkin ottelussa. Maali tuli kuin tulikin lopulta, joka jyväskyläläisjoukkueen kannalta elintärkeä. Eric Perrinin johtama kenttä, itse Perrinin johdolla heräsi, joka saattoi olla ottelusarjan jatkon kannalta yksi ratkaisevista tekijöistä. Tämä kenttä Pelicansin täytyy saada kuriin.

Pelicans ei ole vielä kummassakaan ottelussa tullut ottelun alussa kovaa päälle, ei edes Lahdessa. JYP oli ensimmäisessäkin ottelussa ottelun alkupuolella hivenen niskan päällä, mutta Pelicans iski jatkon kannalta tärkeän avausmaalin. Odotettavissa on, että JYP tulee tähänkin otteluun alusta todella kovaa, vaikka sen luulisi Lahdessa olevan juuri päinvastoin.

JYPin kertoimet houkuttelevat, ja nähtäväksi jääkin, minkälainen vaikutus tiistain murskavoitolla on tähän otteluun. JYPin hanat ovat ainakin auenneet.

Veikkaussivut