HIFK - Lukko 15.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Piristyykö HIFK maajoukkuetauon jälkeen?

HIFK – Lukko, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Maajoukkuetauon jälkeen SM-liigassa palataan jälleen sorvin ääreen ja yksi tiistai-illan otteluista pelataan Helsingissä, Nordenskiöldinkadulla kun IFK saa vieraita Raumalta.

HIFK:n kausi on ollut tähän mennessä pettymys ja joukkueen kurssin kääntymistä odotellaan edelleen. Mielenkiintoista on nähdä, onko joukkue saanut pelinsä kuosiin tauon aikana. Pieniä kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmassa, sillä perästi viisi kotijoukkueen pelaajaa esiintyi Helsingin turnauksessa, sekä päävalmentaja Petri Matikainen, joka kuuluu Leijonien valmennustiimiin. Kotijoukkueen kannalta on tärkeää, ettei Mikael Granlund, Ville Peltonen, Janne Pesonen, Petteri Wirtanen ja Daniel Fernholm joutuneet turnauksessa liian kovalle rasitukselle, jotta jalka kulkisi myös jälleen liigakaukaloissa, heti tiistaina Rauman Lukkoa vastaan.

Rauman Lukko ei sekään ole kuulunut alkukauden onnistujiin, tosin joukkue heikentyi viime kaudesta eikä siltä aivan samanlaista menoa odotettukaan. Lukko on ollut kotikaukalossaan ”vahva”, mutta vierasjäillä on ollut melkoisia vaikeuksia. Mainittakoot että Lukko on koko liigan surkein vierasjoukkue sarjapisteiden valossa ja on kärsinyt alkukauden loukkaantumisista. Viime kauden parhaat suomalaiset Perttu Lindgren ja Lauri Tukonen ovat loistaneet poissaoloillaan.

Tauko on tehnyt varmasti hyvää kotijoukkueelle ja IFK tulee kotikaukalossaan kovaa päällee alusta alkaen, kurssin on nimittäin käännyttävä. Siihen on kelpo tilaisuus, sillä Lukko on vieraissa todella surkea.

Veikkaussivut | Jukka