Ilves - HIFK 10.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2011
Jaa tämä...

Molemmat pelasivat eilen, kumman jaloissa painaa enemmän?

Ilves – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Kumpainenkin hävisi eilen ottelunsa, Ilves Lahdessa Pelicansille kun puolestaan IFK koki tappion kotihallissaan TPS:lle, josta on tullut varsinainen peikko hallitsevalle Suomen mestarille.

Sanomattakin on selvää, että IFK omaa huomattavasti kovemman materiaalin mitä tupsukorvat. Kysymys on jälleen kerran asenteesta, joka ratkaisee todennäköisesti tämän ottelun. Jos IFK pelaa ammattiylpeydellä läpi pelin, ei voittajasta ole epäselvyyttä. Vierailijat eivät ole tällä kaudella löysäilleet Ilvestä vastaan vaan ovat voittaneet molemmat keskinäiset yhteislukemin 11-1 (6-0 & 5-1). Muutenkin Ilves on ollut IFK:lle sopiva vastus, sillä edellisistä 11:stä kohtaamisesta on 10 kertaa IFK poistunut kaukalosta voittajana.

Ilves on viime aikoina pelannut tuloksellisesti hyvin, myös peliesitykset ovat olleet paranemaan päin. Maalivahtipeli on ollut yllättävän hyvää, sillä ykkösmaalivahti Vesa Toskala on ollut sivussa. Tänään maaliin luistelee todennäköisesti Sami Aittokallio, joka joutuu todella kovaan paikkaan vieraiden käsittelyssä.

Janne Pesonen lupalili eilisen ottelun jälkeen että tänään jäällä nähdään aivan erilainen IFK kuin eilen TPS:aa vastaan. Se kertoo jo omalta osaltaan että IFK tulee latautuneena peliin ja on hyvin todennäköistä että Ilves jää jälleen kerran nuolemaan tassujaan IFK:n käsittelyssä.

Veikkaussivut | Jukka