Ilves - Tappara 28.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Tampereen paikallistaisto, osa 2.

Ilves – Tappara, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Joukkueet kohtasivat viimeksi kauden avauksessa jolloin lukemat olivat maalijuhlien jälkeen 8-7 Ilvekselle. Tällä kertaa tuskin tuollaisia lukemia nähdään, mutta voimasuhteet ovat kuitenkin hieman muuttuneet kauden mittaan. Molemmat joukkueet ovat pärjänneet Hakametsässä eikä Tampereen ulkopuolelta joukkueet ole paljoa pisteitä rohmunneet, varsinkin tämän iltainen ”vierasjoukkue”. Tapparan saldo tällä kaudella Tampereelta on 17 pistettä ja reissupeleistä ainoastaan 3. Tappara onkin liigan surkein vierasjoukkue, jos asiaa katsotaan pisteiden valosta. Ilves puolestaan on kerännyt Hakametsässä 6 pistettä ja vieraissa sen 5. Todettava siis on että Ilves on tällä kaudella todella heikko, eikä pisteitä ole loppujen lopuksi irronnut oikein mistään.

Tappara on siis ollut kotonaan vahva ja Tampereella joukkue oli jo viiden ottelun voittoputkessa (Blues, Ässät, HPK, Kärpät, JYP) kunnes tuo putkesi katkesi viimeisimmässä ottelussa HIFK:a vastaan. Hakametsässä joukkue on siis pelannut hyvin Risto Dufvan aikana joten hyvästä asetelmasta joukkue lähtee Tampereen paikallistaistoon. Poissaoloja Tapparalla on ollut viime otteluissa, sillä sivussa ovat olleet Antti Erkinjuntti, Olli Palola, Tuomas Vänttinen, Pekka Saravo ja Aleksi Elorinne. HIFK-ottelusta oli sivussa myös Tommi Kovanen flunssan takia, mutta mies lienee tänään jo pelikunnossa. Saravo ja Palola saattava olla jo hyvällä ”tuurilla” mukana tässä ottelussa ja Erkinjuntinkin tilannetta katsotaan päivä kerrallaan. Vänttinen ja Elorinne siis ovat varmuudella sivussa.Ilvekselläkin on omat poissaolonsa ja kaikkein merkittävin niistä on varmasti ykkösmaalivahti Vesa Toskala. Sivussa ovat myös koko alkukauden poissa ollut Joonas Rask sekä Michael Keränen ja Teemu Kesä.

Pienoisista kokoonpanohuolista huolimatta näen tässä kirvesrinnat pienenä suosikkina, jo puhtaasti viime otteluita silmällä pitäen. Tapparalla on myös omalta osaltaan varmasti hampaankolossa ensimmäisestä paikallistaistosta. Mutta varmaa on kuitenkin se, että pisteet tänä iltana jäävät Tampereelle.

Veikkaussivut | Jukka