Jokerit - HIFK 12.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2011
Jaa tämä...

Helsingin paikallistaisto, osa 2.

Jokerit – HIFK, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jääkiekon SM-liigaa. Helsingin paikallisottelussa kohtaavat kaksi suurinta mestarisuosikkia, Jokerit ja HIFK. Jokereiden juna on jyskyttänyt todella vakuuttavasti eteenpäin kun taas tämäniltaisella vierailijalla on ollut pahoja vaikeuksia ajoittain.

HIFK on muuttanut lähes ottelusta toiseen pelaavaa kokoonpanoaan etsiessä toimivia ketjukoostumuksia. Tänään pakka on pistetty jälleen uuteen uskoon kun uusin vahvistus Janne Pesonen pääsee näyttämään avausottelussaan heti kyntensä HIFK:n ykköskentässä. Loukkaantuneena joukkueella ovat Kimmo Kuhta, Erkki Rajamäki, Robert Nyholm, Ilari Melart ja Mikko Kurvinen. Kokoonpanosta on pudotettu pois Kim Hirschovits ja Eetu Pöysti. Kysymys kuuluukin onko Hirschovits jo pakkaamassa laukkujaan ja etsimässä uutta seuraa? Pahasti pisteiden valossa flopannut Hirschovits on joutunut päävalmentaja Matikaisen ns. koirankoppiin, eikä näillä näkymin tule saamaan sellaista roolia joukkueessa mitä odotettiin. Loukkaantumisia joukkueella riittää, katsomokomennuksia ja pakan sekoittelua ottelusta toiseen, niin ei tästä voi kuin tehdä sellaisen johtopäätöksen että hallitsevalla suomen mestari HIFK:lla on tällä hetkellä todella paha ”mestaruuskrapula”.

Kotijoukkue Jokerit puolestaan porksuttaa vakuuttavasti ja narripakka on kokenut vasta kerran tappion karvasta kalkkia, senkin melkoisen lepsuilun jälkeen Lahdessa Pelicansia vastaan 3-0 johdon jälkeen. Ilman tätä lepsuilua Jokerit olisi voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa. No, saldo kahdeksasta ottelusta seitsemän voittoa. Maalivahti Eero Kilpeläinen on pelannut seitsemän ottelua maalin suulla ja pitänyt peräti neljä kertaa nollapelin.

Jokerit on materiaaliltaan paikalliskilpailijansa kanssa Suomen eliittiä, ja kun katsoo minkälaisissa ongelmissa IFK tällä hetkellä vaeltaa, niin ei tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin että Jokerit pyyhkii vieraillaan tänään jäätä Ilmalassa.

Poissaolot :

Jokerit : Nichlas Hardt

HIFK : Kimmo Kuhta, Erkki Rajamäki, Robert Nyholm, Ilari Melart, Mikko Kurvinen, Kim Hirschovits, Eetu Pöysti

Veikkaussivut | ED89