KalPa - Jokerit 4.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2011
Jaa tämä...

Syttyykö loppuunmyyty Kuopion jääkiekkohalli Sami Kapasen paluu-ottelussa?

KalPa – Jokerit, Merkki 2, Kerroin 

Betsafe on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä rahansiirtojen nopeudesta. Asiakaspalvelu toimii 24/7 ja Saat sähköpostitse tai live-chatin kautta vastauksen yleensä muutamassa minuutissa. Vedonlyönti on tehty sivustolla erittäin helpoksi. Betsafe tuplaa uusien asiakkaiden talletukset! Voit saada jopa 100 € ekstraa ensimmäisen talletuksesi päälle.

Alkukaudella liidossa ollut KalPa on alkanut hiipumaan. Viimeisimmässä pelissä Ässille 4-1 häviö. KalPa on toki kova joukkue, sarjakakkonen, mutta silti materiaali ei ole mitään huipputasoa. Sami Kapanen ei ole hetkeen pelannut, mutta kiekko on liikkunut silti hyvin. Nyt Kapanen tekee paluun jäälle.

Jokerit on sarjassa neljäntenä. Kilpeläinen on ollut välillä aivan käsittämättömässä kunnossa, mutta niin Kilpeläiselle, kuin Jokereillekkin tuli Lokakuun puolessavälissä heikompi vaihe. Nyt narrilauma porhaltaa kuitenkin neljän ottelun voittoputkessa. Materiaaliero on selkeä Jokereille, KalPasta harva odotti aivan kärkipäässä roikkuvaa joukkuetta. KalPa otti Jokereilta 4-0 turpaan kauden aiemmassa keskinäisessä, mikä kuvastaa aika hyvin lähtökohtaa. KalPan peli oli Ässät-ottelussa surkeaa, eikä sellaisella pelillä ole ”narreja” vastaan pärjää. Jokerit oli ennen kautta suurin mestarisuosikki ja on edelleen.

KalPa puolustus on ollut hieman hukassa välillä. Ässiäkin vastaan ykköspakkipari oli Simo-Pekka Riikola-Jussi Timonen, tästä voi jokainen tehdä omat päätelmänsä. Hyökkäyssuuntaan KalPalta löytyy monia hyviä pelaajia mm. Masuhr, Lannon, Koistinen ja Laurila. KalPan pakisto elää kovaa, mikä myös osiltaan vaikuttaa. Koistinen, Timonen ja Riikola ovat kaikki pelanneet 10-12 ottelua. Koistinen on lainalla SaPKossa. Marko Kauppinen ei ollut kokoonpanossa Ässiä vastaan. Jokereilla kovassa pistetikissä TPS:ssää vastaan järjestetyissä maalikarkeloissa olivat Jarkko ”2+0” Ruutu ja Riku ”1+1” Hahl, jotka ovat alkukaudella olleet pienoisija pettymyksiä.

Näen Jokerien saumat hyvinä, Ahosenkin itseluottamus KalPan maalilla on parissa pelissä saanut hieman kolhuja.

Veikkaussivut | misteri