KalPa - Lukko 12.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2011
Jaa tämä...

Onnistuvatko kettupaidat saalistamaan pisteitä Kuopiosta?

KalPa – Lukko, Merkki X, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

  

SM-Liigan pitkävetovihjeet. Kuopion KalPa saa vastaansa Rauman Lukon. Kyseessä on molemmille vasta kauden kymmenes ottelu.

KalPa on aloittanut kautensa hyvin, eikä sitä voida pitää isona yllätyksenä, mutta toisaalta myös Rauman Lukko on pelannut onnistuneen alkukauden. KalPa on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, kun taas kettupaidat ovat kaksi sijaa alempana, eli kuudentena. KalPan hyvän alkukauden salaisuutena on ilman muuta ollut erinomainen puolustus, koska joukkue on päästänyt toiseksi vähiten maaleja. Ainoastaan Helsingin Jokerit on päästänyt vähemmän maaleja. Rauman Lukko puolestaan ei ole viime aikoina puolustuksen osalta vakuuttanut, mutta toisaalta sellainen perusvarma oman pelin pelaaminen, sekä varma suorittaminen on tuonut mukanaan todella mukavasti pisteitä kettupaitojen pistepussiin. Perustasoltaan joukkueiden välille ei millään tavalla voi saada oikeastaan minkäänlaista tasoeroa, joten lähtökohdat kierroksen huippuotteluun ovat todella tasaiset. Jatkoaika ei missään tapauksessa ole kaukana.

Veikkaussivut | Tuomas