Lukko - Jokerit 7.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/06/2011
Jaa tämä...

Jokerit katkaisemaan synkkää putkeaan seuraavaksi Raumalle.

Lukko – Jokerit, Merkki 1, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Kriisijoukkue Jokerit matkustaa keskiviikkona Raumalle, eikä helppoa iltapuhdetta ole luvassa viime aikoina todella heikossa vireessä olleelle narrilaumalle.

Rauman Lukko on viime otteluissaan saanut hieman juonesta kiinni, varsinkin kun joukkueen ykköstähdet Perttu Lindgren ja Lauri Tukonen ovat palanneet kaukaloon.

Jokerit puolestaan on ollut aivan sekaisin, vaikka pelasikin kelpo ottelun maanantaina paikallisottelussa. Tappio oli silti tuloksena. Viimeiset 10 ottelua, ainoastaan 1 voitto. Siinä Jokereiden synkkä saldo viimeisestä 10:stä ottelusta. Ykkösmaalivahti Eero Kilpeläinen jatkaa sairastuvalla ja Erkka Westerlund on peluuttanut Frans Tuohimaan itseluottamuksen jäänrakoon. Myös joukkueen suurimpiin tähtiin lukeutuva Ben Eaves loukkaantui jälleen sekä kohupelaaja Jarkko Ruudulla täyttyi kymppitili maanantaina joten mies on tästä ottelusta pelikiellossa.

Mikään ei viittaa keskiviikkona siihen, että narripakan kurssi kääntyy. Viime aikaiset otteet myös asettavat Lukon kotikaukalossaan ilman muuta suosikin asemaan, toisin kuin vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet osoittavat.

Veikkaussivut | Jukka