Pelicans - KalPa 31.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

KalPa kärkiotteluun todella ”siipirikkoisena”.

Pelicans – KalPa, Merkki 1, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa. Tiistain kierroksen kärkiottelussa kohtaavat liigakakkonen Lahden Pelicans, sekä vieraaksi saapuva kärkijoukkue KalPa Kuopiosta.

KalPa lähtee otteluun vaikeasta tilanteesta. Ero Pelicansiin on vielä yhdeksän pistettä mutta viime aikoina loukkaantumiset ovat alkaneet kasaantua. Vierailta on tiistaina sivussa peräti viisi puolustajaa. Adam Masuhr, Ryan Glenn, Jussi Timonen, Henri Laurila ja Ryan Lannon eivät hyppää Lahden bussiin. Puolustajina Lahdessa pelaavat hykkääjistä Sami Kapanen ja Joonas Riekkinen. Jukka Hentunen sai viime viikolla kiekon suuhun eikä miestä ole sen jälkeen kaukalossa näkynyt.

Pelicans on päässyt jälleen kovaan liitoon ja voitolla KalPasta tiistaina joukkueiden piste-ero kaventuisi ainoastaan kuuteen pisteeseen. Myös Pelicansilla on omat murheensa loukkaantumisten kanssa, kun Markus Seikola ja Aaron Brocklehurst ovat sivussa. Joukkue on kuitenkin paikkaillut tilannetta siirtoajan loppuhetkillä kun puolustaja Jan Platil liittyi joukkueeseen. Pelicans värväsi myös lähtöpassit Ässistä saaneen Radek Smolenakin riveihinsä.

KalPan todella pahat puolustuspään murheet kääntävät kelkkaa ehdottomasti isäntien suuntaan. Pelicans on ollut myös todella vaikea vastustaja KalPalle ja voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista.

Veikkaus tarjoaa Pelicansille 1,85 kerrointa.

Veikkaussivut | Jukka