Jokerit - HIFK 24.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Jokerit ”ryösti” ainoana ”kotiedun” torstaina.

Jokerit – HIFK, Merkki 2, Kerroin (Paras kerroin)

 

EXPEKT – LYÖ VETOA ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet
  • Katso Expektin arvostelu tästä


Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigan puolivälierien toinen osaottelu, Jokerit haki Nordenskiöldinkadulta sumputuksella 3-1 voiton ja lähtee näin Hartwall Areenalle kuskin paikalta.

Ensimmäisessä ottelussa Helsingin Jäähallissa ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin ilman mitään aivan todellisia huippupaikkoja. Toiseen erään IFK tuli vahvasti mutta Petteri Wirtasen kakkosen aikana Jokerit meni ylivoimalla johtoon ja tästä IFK ”lamaantui” täysin. Jokerit hallitsi toista erää ja onnistui tekemään tärkeän maalin Ilari Filppulan todella upealla laukauksella, juuri Endrasin patjan yli takakulmaan. Viimeinen erä oli IFK:n mutta Jokereiden kolmas maali isäntien vaihtovirheen jälkeen ratkaisi ottelun. IFK tuli vielä lopussa kovaa päälle mutta 1-3 kavennus oli laiha lohtu. Jokerit otti ansaitun voiton.

Näistä asetelmista lähdetään Areenalle lauantaina. Jokerit on ottanut kuskin paikan, mutta muuttuuko joukkueen pelityyli, vai jatkuuko sumputus. Astetta kovempaa hyökkäyspeliä Jokereilta voisi odottaa. Teemu Pulkkinen tuskin ilmestyy kokoonpanoon, mies pelasi eilen junioreissa. Ross Lupaschuk sai tärskyn päähän torstaina, mutta lienee kunnossa.

IFK oli aneeminen Nordiksella kaksi erää, mutta heräsi jo viimeisessä. Tunnetta tuskin tulee enää puuttumaan, nyt on alettava pelaamaan. Jos Jokerit jatkaa sumputusta, on IFK:n oltava hereillä tähän ja vaihtaa taktiikkaa.

Avainasia on, avaako Jokerit yhtään peliään, tämän luulisi tapahtuvan ja tämä sopisi paremmin IFK:lle. HIFK lähti ottelusarjaan suosikkina, eikä vielä ensimmäinen ottelu ratkaisevasti muuttanut tilannetta. IFK kerroin Expektillä on kokeilemisen arvoinen.

Veikkaussivut