Jokerit - HIFK 28.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

IFK on kuilun partaalla.

Jokerit – HIFK, Merkki 2, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigan puolivälieriä, Jokerit on Helsingin paikallissarjassa tintannut IFK:n suohon, ottelusarja on narreille 3-0. Hallitseva Suomen mestari on siis mahdottoman tilanteen edessä.

Jokerit on pelannut todellista pudotuspelikiekkoa ja pitänyt IFK:n poissa tekopaikoilta. Jokerit on ollut kaikkien yllätykseksi jokaisella osa-aluuella IFK:ta parempi, maalivahtipelissä Eero Kilpeläinen vie Dennis Endrasia 100-0. Puolustuspelaaminen on Jokereiden vahvuus, joka tuskin yllättää ketään, kun penkin takana on Erkka Westerlund.

HIFK on tehnyt kolmeen otteluun neljä maalia, kaikki ylivoimalla. Tasaviisikoin ei siis onnistumisia ole tullut. Tämä on todella erikoista, kun katsoo minkä tason nipulla IFK tällä hetkellä operoi. Maanantaina joukkue sai hyvän alun, mutta pilasi sen jäähyihin. Loput 40 minuuttia Jokerit puolusti ja kesti.

IFK laittaa tänään kaiken likoon. Se, riittääkö se, ei varmasti varmaksi tiedä kukaan. Päävalmentaja Petri Matikaisen herättelyjä IFK tässä kaipaa, mutta mitä, se jää nähtäväksi. Mika Norja maaliin? Materiaaleissa ei ole heilahduksia tapahtunut, joten edelleen IFK:n kerroin (3,00) Areenalla on pelikelpoinen. IFK saattanee sen 1-2 voittoa tässä kaapia. Sota on kuitenkin jo ohi.

Veikkaussivut