SaiPa - KalPa 26.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkaako KalPa Idän Ihmeen suurta tappioputkea?

SaiPa – KalPa, merkki 2, kerroin 

Jääkiekon SM-liigaa, Lappeenrannassa yhteen iskevät liigan selkeästi heikoin SaiPa sekä vieraaksi saapuva Kuopion KalPa. Kisapuistoon on odotettavissa mukava määrä yleisöä, joka ei ole mikään jokapäiväinen näky Lappeenrannan hallissa, joten SaiPalla olisi nyt hieno tilaisuus maksella vähän takaisin niitä velkoja.

SaiPa on liikkeellä selkeästi heikoimmalla materiaalilla koko liigassa, eikä mikään muu sijoitus olisi joukkueelle oikea, kuin se viimeinen sijoitus. SaiPa on liigassa toiseksi viimeisenä, joten ainoastaan Ilves on pelannut vielä kotijoukkuetta surkeammin, mutta kaiken järken mukaan Ilves tulee nousemaan pian ohi lappeenrantalaispoppoon.

KalPa puolestaan menetti eilen pisteen SaiPalle, joukkue voitti lopulta rankkareilla 3-2 numeroin. KalPa oli selkeästi parempi joukkue, ja rakensikin paljon hyviä tilanteita, mutta kuopiolaispoppoo ei onnistunut varsinaisella peliajalla maalinteossa kuin ainoastaan kaksi kertaa.

Kotijoukkueen edellisestä voitosta on aikaa todella paljon, se tapahtui Ilveksen vieraana kuluvan kuun kolmantena päivänä, aikaa on kulunut monta viikkoa! Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista Kisapuistossa on jokaisen voittanut KalPa, ja ihmeitä saa tapahtua, jos ei viidettä nyt tule. KalPa on selkeä suosikki myös vierasjäälläkin.

Veikkaussivut | Tuomas