Saipa - Pelicans 14.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Hakeeko Pelicans jo toisen voiton lyhyen ajan sisään Lappeenrannasta?

SaiPa – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jääkiekon SM-liigaa. SaiPan kausi on ollut juuri niin vaikea mitä ennen kautta osattiin odotella. SaiPan materiaali on heikko ja hyvin rajallinen, mutta silti SaiPa on taistellut ottelusta toiseen erinomaisesti. Lisäksi Jere Myllyniemi on tuurannut nuorten MM-kisoista palannutta Richard Ullbergia mukavasti lappeenrantalaisten maalilla, joten maalivahtipelistä SaiPaa ei voi pahemmin syytellä.

Vieraaksi saapuva Pelicans pelasi eilen ottelun Kuopiossa, josta tuliaisina Lahteen olivat kolme huipputärkeää pistettä. Pelicans pelasi yhdellä sanalla sanottuna loistavan ottelun. Lahtelaiset tukkivat keskialueen erinomaisesti ja oli joukkueista selkeästi vahvempi. Niko Hovinenkin palasi Pelicansin maalilla jälleen omalle tasolleen muutaman heikomman pelin jälkeen.

SaiPalla on alla kuudesta viime ottelusta viisi tappiota sekä yksi voitto. SaiPan tilanne liigan peräpäässä on haastava, sillä mitä suuremmalla todennäköisyydellä tälläkin kaudella lappeenrantalaiset tulevat jäämään kympin ulkopuolelle. Oikeastaan siinä olisi jo suoritusta kerrakseen, jos keltamustat onnistuisivat selvittämään itsensä pois jumbopaikalta. Pelicans haki viime viikon tiistaina Kisapuistosta voiton 3-4 maalein, Pelicans lopetti pelaamisen ottelun puolen välin jälkeen, muuten numerot olisivat olleet todennäköisesti rumemmat. Pelicans on joka tapauksessa nytkin selkeä suosikki vieraissakin.

Veikkaussivut | Tuomas