Tappara - Ässät 4.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2011
Jaa tämä...

Ässät porskuttaa kovassa vireessä.

Tappara – Ässät, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBet sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. NordicBet tarjoaa 100 € ensitalletus bonuksen uusille asiakkaille!

Dufvan alaisuuteen siirtynyt Tappara otti kauden toisen voittonsa Lauantaina Bluesia vastaan luvuin 3-1. Peli oli jo ensimmäisen erän jälkeen 3-1, jonka jälkeen Dufva jäädytti pelin täysin. Veikkaus on että niin käy useamminkin. Tappara on energinen joukkue, jonka valmentajaksi Dufva sopii hyvin. Ylipelaamista oli kuitenkin jo Bluesia vastaan. Ratkaisijat Tapparalta puuttuvat täysin, jonka takia nyt täytyy uusien nimien nousta esiin. Maalivahtipeli ei ole ollut Tapparalla kummoista, sillä Jani Nieminen(Torj.% 88,20%) ja Juha Metsola(Torj.83,87%) ovat molemmat olleet aivan pihalla. Ensimmäinen peli jossa homma toimi edes jotenkin oli Blues-ottelu.

Ässät on jokaisella osa-alueella Tapparaa edellä. Siltä löytyy ratkaisijoita, toimivat maalivahdit ja muutenkin homma toimii. Tämä paketti oikeuttaa liigan sijalle 3. Ässät aloitti kauden tappiolla, mutta tämän jälkeen se on ottanut pisteitä seitsemästä pelistä putkeen. Ässät nousi HIFK:ta vastaan 0-2 tappioasemasta viimeisessä erässä vielä voittoon, joka varmasti loi taistelutahtoa joukkueeseen. Karri Kivi ei ole Dufvan veroinen valmentaja, mutta fiilis on Porilaisilla kova. Dufva tuskin on ehtinyt ajaa vielä muutoksia loppuun. Ässät on selvästi tässä parissa edellä.

Veikkaussivut | misteri