JYP - Jokerit 11.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2012
Jaa tämä...

Jokereilla jälleen pakkovoiton paikka.

JYP – Jokerit, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

SM-liigan välieriä, JYP johtaa ottelusarjaa 3-1 ja on näin edelleen voiton päässä finaaleista. Jokerit otti ensimmäisen voittonsa edellisessä ottelussa joten itseluottamus on ainakin hivenen nousussa.

JYP oli voittanut 11 ottelua peräjälkeen ennen maanantaista tappiotaan. JYP on ollut kevään aikana siis kovassa iskussa vaikkei aina peliesitykset ole vakuuttaneet. Jokerit on ollut pelillisesti edellä pitkässä juoksussa mutta se on tuskaillut maalinteko-ongelmiensa kanssa. JYPin maalivahti Riku Helenius on ollut liekeissä ja on vaikea ohitettava tänäänkin.

Jokerit oli maanantaina vakuuttava ja pystyi voittoon lähestulkoon virheettömän esityksen jälkeen. Yksi virhe kuitenkin mahtui kun Petr Hubacek pääsi yksin läpi ja niittasi kavennuksen. Jokerit pelasi loistavasti aina 2-0 tilanteeseen asti mutta sitten alkoikin puolustustaistelu ja JYP pääsi peliin mukaan. Eero Kilpeläinen oli maalin suulla vakuuttava, kuten virkaveljensäkin.

Avausmaalin merkitys on todella suuri, ja jos sen Jokerit onnistuu tekemään voi joukkue vielä venyä ja tekemään tästä pitkän sarjan. Huomenna pelataan jo Areenassa?

Veikkaussivut