Jarkko Nieminen - Rafael Nadal 18.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Niemisellä Monacossa hieno mahdollisuus horjuttaa Rafaa.

Jarkko Nieminen (+1,5 erää) – Rafael Nadal, Merkki 1, Kerroin 
Jarkko Nieminen (+7,5 peliä) – Rafael Nadal, Merkki 1, Kerroin 

 

EXPEKT – LYÖ VETOA ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet


Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

ATP-tennistä Monacosta, toisen kierroksen ottelussa Suomen Jarkko Nieminen (ATP 48.) saa vastaansa Espanjan Rafael Nadalin (ATP 2.). Jarkko Nieminen on pelannut hienoa alkukautta, vaikka muutamassa viime turnauksessa onkin ollut vaikeaa. Nieminen voitti Monacossa ensimmäisellä kierroksella Radek Stepanekin suoraan kahdessa erässä hienon peliesityksen jälkeen. Nieminen piti muutaman viikon taukoa ja tauko teki suomalaiselle todella hyvää. Tästä kaudesta on tulossa kuitenkin Niemiselle yksi suomalaisen parhaimmista.

Nyt vastassa oleva Rafael Nadal lähtee otteluun toki suurena suosikkina, mutta kertoimissa Niemiselle jää väkisinkin ylikertoimen makua. Nadal on ollut alkukaudella hyvä, mutta missään tapauksessa ei ole vakuuttanut täysin. Esimerkiksi niin Dohassa, Australian Avoimissa kuin Indian Wellsissä Nadal jäi ilman turnausvoittoa. Rafael Nadal ei pelannut ensimmäisellä kierroksella, joten ottelutuntumaa massalta ei ole. Nadalin pelikunto on muutenkin ilman muuta kysymysmerkki.

Nieminen on ehtinyt alkukaudella mm. pelaamaan loistavasti Roger Federeriä vastaan, joten massallakin Nieminen onnistuu Nadalia vastaan pysymään hyvin kyydissä. Nadalin kertoimet ovat onnettomia! Nadalin polvet ovat olleet erittäin kovassa rasituksessa, joten kannattaa katsoa vedonlyöntisivuilta voittaako veto, jos Nadal joutuu luovuttamaan ottelun.

Veikkaussivut | Tuomas