Jarkko Nieminen - Stanislas Wawrinka 20.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Onko Jarkosta enää voittamaan Wawrinkaa?

Jarkko Nieminen – Stanislas Wawrinka, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Alakuloisesti viimeaikoina ailahtelevaisesti esiintynyt Nieminen joutuu nyt todelliseen testiin, kun vastaan asettuu ATP-listan 19. Puolan Stanislas Wawrinka. Nieminen ei vain yksinkertaisesti enää pärjää, vaikka töitä mies paljon paiskiikin. Niemisen kausi on mennyt päin mäntyjä pikkuvaivoja parannellessa. Jarkon liikkuvuus on heikentynyt. Etenkin nyt kun vastassa on maailman luokan peluri, se tulee näkymään.

Wawrinka on huippuvedossa, mies voitti viimeisimmässä ottelussaan Andy Murraylta erän, mikä on jo kova suoritus. Wawrinka saanut levätä viikon, taasen Jarkko pelasi Tiistaina. Wawrinka on ehdottomasti yksi turnauksen voittajasuosikeista tässä kunnossa, joten Jarkon kaataminen ei pitäisi olla kovinkaan vaikeaa. Turnaus kuitenkin pelataan matolla, Ruotsissa, joten jonkinlainen ”kotietu” varmasti Jarkolla sitä kautta tulee. Wawrinkalle tämä ei kuitenkaan mikään läpihuutojuttu ole, vaikka mies selkeähkö suosikki onkin. Jarkko osaa edelleen iskeä takaisin, mikäli Wawrinkalta katoaa ajatus. Molempien täytyy pelata vahvuuksien kautta. Wawrinkan täytyy saada Jarkko juoksemaan. Nieminen omaa hyvät peruslyönnit, mutta pitkissä palloissa Wawrinka tulee olemaan yleisesti vahvempi.

Veikkaussivut | misteri