Nadal - Murray 9.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2011
Jaa tämä...

Murray tiukan paikan edessä.

Nadal – Murray, Merkki 1, Kerroin 

ATP-tennisturnauksessa Tokiossa ollaan edetty miesten kaksinpelin finaaliin asti, eikä siltä enempää voidakaan odotella. Siinä kohtaa turnauksen kaksi suurinta nimeä, Espanjan Rafael Nadal (ATP 2.) sekä Iso-Britannian Andy Murray (ATP 4.). Ottelusta voidaan siis odotella todella korkeatasoista, mutta tilanne on kuitenkin se, että Rafael Nadal lähtee otteluun selkeänä suosikkina.

Nadal hävisi US Openissa kaksinpelin finaalin Novak Djokovicille 1-3 lukemin, jonka jälkeen espanjalainen korosti sitä, että tarvitaan lisää työntekoa. Espanjalainen pelasi Davis CUP:ssa kaksi vakuuttavaa ottelua, ensin kaatui Richard Gasquet suoraan kolmessa erässä, ja Jo-Wilfried Tsonga joutui myös kokemaan aivan saman. Nadal on pelannut erittäin vakuuttavasti myös Tokion turnauksessa, mutta toisaalta ei iso-britannialainenkaan huonosti ole pelannut.

Andy Murray on erinomainen pelaaja, mutta tiukoissa paikoissa iso-britannialaisen hermojen kestävyys ei ole tarpeeksi suuri. Lisäksi Murray on ollut keskinäisissä kohtaamisissa selkeästi altavastaajana, joten voidaan sanoa, että Nadal on ilman muuta tästä kaksikosta vahvempi pelaaja, joten edes suoraan voitto kahdessa erässä ei olisi mitenkään yllättävä tulos.

Veikkaussivut | Tuomas