Bolton - Arsenal 1.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/01/2012
Jaa tämä...

Tykkimiesten sairastupa alkaa olla tyhjnemään päin.

Bolton – Arsenal, Merkki 2, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Englannin Valioliigaa. Vierasjoukkue Arsenal on kolmen ottelun tappioputkessa valioliigassa, mutta on puolestaan FA Cupin puolella jyrännyt otteluistaan jatkoon.

Tykkimiesten sairastupa on tyhjenemään päin joten Arsenalin voisi olettaa palaavan takaisin voittojen teille. Tykkimiehet taistelevat tiukasti paikasta neljän joukkoon ja paikasta ensi kaudeksi Mestareiden liigaa. Kolme tappiota liigassa ovat tuoneet pakapakkia, mutta edellä oleva Chelsea on ottelun enemmän pelanneena kuuden pisteen päässä.

Bolton sitä vastoin on kärsinyt sekin loukkaantumisista, mutta poissaolijat ovat pitkäaikaispotilaita, jotka ovat olleet kuta kuinkin koko kauden sivussa. Jussi Jääskeläisen edustama Bolton tulee tällä kaudella taistelemaan putoamista vastaan ja pisteet ovat heillekin elintärkeitä. Bolton myi myös parhaan puolustajansa Gary Cahillin Chelseaan tammikuussa.

Arsenal näytti vahvaa osaamistaan viikonlopun FA Cupissa, kun joukkue nousi 0-2 tappioasemasta toisella puoliajalla 3-2 voittoon. Tämä nostaa varmasti Wengerin miehistön itseluottamusta, kun viime aikoina joukkue on tuhlaillut lukuisia maalipaikkoja ja joutunut poistumaan kentiltä tappio niskassaan. Bolton pelasi sekin Cupia voitokkaasti viikonloppuna, voittaen Swansean kotikentällää 2-1.

Molemmille joukkueille pisteet ovat elintärkeitä, mutta Arsenalin huiman materiaalieron turvin vieraat lähtevät otteluun selkeinä suosikkeina, vieläpä kun pitkä sairaslista on tyhjenemään päin.

Veikkaussivut | Jukka