Chelsea - Liverpool 20.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö Valioliigakierroksen huippuottelussa maalijuhlat?

Chelsea – Liverpool, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 
Chelsea – Liverpool+1, Merkki 2, Kerroin 

 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan päivän ainoassa, mutta samalla kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät kärjen suurimpiin haastajiin lukeutuvat Chelsea sekä Liverpool.

Tiedossa on varmasti ottelu, josta ei tilanteita sekä tunnetta tule puuttumaan. Chelsea on pelannut viime ottelut todella heikosti. Kuudesta edellisestä ottelustaan siniset ovat voittaneet vain kolme kappaletta.

Liverpool ei ole menestynyt viime vuosina, koska heidän esitykset ailahtelevat erittäin paljon päivästä toiseen. Liverpolin ailahtelevaisuudesta kertoo hyvin se, ettei joukkue onnistunut voittamaan ennen maajoukkuetaukoa surkeaa Swansea Cityä, mutta venyi myös Manchester Unitedia vastaan tasapeliin hyvällä esityksellä. Liverpolille usein vaikeita vastustajia ovatkin olleet juuri pienet seurat. Liverpool ei tule taistelemaan tälläkään kaudella mestaruudesta, mikäli pienemmistä seuroista ei tule enempää pisteitä.

Chelsean nuorella päävalmentajalla on karmeat paineet menestyä ja näyttääkin siltä, ettei Andre Vilas Boas tule olemaan koko kautta Stamford Brigden kentän laidalla. Chelsean seurajohto ei katso peliesityksiä vaan sarjataulukkoa, tämä on nähty aikasemminkin. Chelsean ja Liverpoolin väliset kamppailut ovat yleensä olleet tapahtumarikkaita ja sellaista voidaan ilman muuta nytkin odotella.

Veikkaussivut | Tuomas