Chelsea - Manchester City 12.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2011
Jaa tämä...

Stamford Bridgellä luvassa todellinen herkkupala.

Chelsea – Manchester City, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Englannin Valioliigaa. Chelsea saa vieraakseen Stamford Bridgelle liigaa johtavan Manchester Cityn.

Chelsea joutuu maanantaina tiukkaan testiin kun kärkiseuraa saapuu kylään. Chelsean peli on viime aikoina ollut hivenen ruosteessa, vaikkakin joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja raivasi tiistaina tiensä Mestarien liigassa lohkovoittoon. Chelsean otteet eivät kuitenkaan kahdesta voitosta huolimatta ole vakuuttanut, ja se onkin jo pudonnut periaattessa valioliigan mestaruustaistosta. Voitto Citysta tietysti nostaisi hivenen mestaruushaaveita Chelsean leirissä.

Chelsean kotitaika ei tällä hetkellä ole ollut totuttua luokkaa sillä, sillä joukkue on hävinnyt kotikentällään tällä kaudella Liverpoolille kaksi kertaa sekä Arsenalille, kun tykkimiehet takoivat Andre Villas-Boasin luotsaamaan joukkueen verkkoon Stamford Bridgellä peräti viisi maalia.

Manchester City sitä vastoin on ollut hurjassa tikissä, huolimatta siitä että Citizens putosi Mestarien liigan jatkopeleistä. Päätähtäin Cityllä kuitenkin lienee voittaa valioliiga ja putoaminen Mestarien liigasta ei joukkueelle isoin mahdollinen pettymys ollut. Kotimaan kentillä joukkue jyrää edelleen tappioitta, ja Chelsea joutuu tekemään todella kovan iltapuhteen jos se meinaa Citylle aiheuttaa kauden avaustappion saarivaltion sisäpuolella.

Molemmat joukkueet päässee otteluun kutakuinkin parhaallaan, Chelsealta sivussa ovat Josh McEachran ja pitkäaikaspotilas Michael Essien. Vierailta puolestaan uupuu varmuudella ainoastaan Aleksandr Kolarov.

Chelsea joutuu tänään kovaan testiin kun saarivaltion paras joukkue asettuu vastaan. Cityllä riittää tulivoimaa, joten Chelsean hatara puolustus joutuu todella lujille. Chelsean itseluottamus on nousussa parin voiton jälkeen, mutta se tuskin riittänee maanantaina.

Veikkaussivut | Jukka