Manchester U - Wolverhampton 10.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2011
Jaa tämä...

Manchester United painii lukuisten ongelmien kanssa.

Manchester U – Wolverhampton+2, Merkki 2, Kerroin 

Betsafe on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä rahansiirtojen nopeudesta. Asiakaspalvelu toimii 24/7 ja Saat sähköpostitse tai live-chatin kautta vastauksen yleensä muutamassa minuutissa. Vedonlyönti on tehty sivustolla erittäin helpoksi. Betsafe tuplaa uusien asiakkaiden talletukset! Voit saada jopa 100 € ekstraa ensimmäisen talletuksesi päälle.

 

Englannin Valioliigaa. Manchester United putosi viikolla Mestarien liigasta, joka on koko joukkueelle ja seuralle valtavan suuri pettymys. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka joukkue on saanut kasattua itsensä, sillä ManU:n otteet eivät ole vakuuttaneet viikkokausiin, ja loukkaantuneiden kirjoissa on runsaasti pelimiehiä.

ManU on liigassa toisena, viisi pistettä paikalliskilpailija Citya perässä. Unitedin kakkospaikkaa voi pitää pienoisena yllätyksenä, jos katsoo joukkueen peliesityksiä. Pitänee kuitenkin todeta, että pisteet ratkaisevat.

Unitedin saldo viimeisimmistä valioliigan otteluista on seuraavanlainen; 1-0 voitto Aston Villasta, 1-1 tasapeli Newcastlea vastaan, 1-0 voitot Swanseasta, Sunderlandista ja Evertonista. Tappio paikallisottelussa Citylle 1-6 sekä Liverpoolia vastaan 1-1. Viimeisin vähintään kahden maalin voitto on tullut sarjanousija Norwichia (2-0) vastaan lokakuun 1. päivä. Tähän mahtuu myös edellämainittu putoaminen Mestarien liigasta, kuin myös Carling Cupista.

Ja mitä tulee Unitedin peliesityksiin, niin missään nimessä menoa ei voi sanoa vakuuttavaksi. Joukkue koki viikolla Baselin reissulla toisenkin takaiskun kuin putoamisen UCL:sta, sillä kapteeni Nemanja Vidic loukkaantui. Puolustuksen johtohahmo on loppukauden sivussa. Muutenkin United painii loukkaantumisten kanssa, sillä sivussa ovat Vidicin lisäksi Fabio, Rafael, Cleverley, Anderson, Owen, Berbatov ja Hernandez.

Unitedin puolustus on sekoillut pahemman kerran ilman Vidiciä, eikä hyökkäyksessä ole tullut tehoja miesmuistiin. Wolvesilla on oiva sauma syventää Unitedin ahdinkoa lauantaina Old Traffordilla. ManU on selkeä suosikki, mutta yllätykseen on mahdollisuudet.

Veikkaussivut | Jukka