Norwich - Arsenal 19.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Tykkimiesten nousuvire jatkuu myös Carrow Roadilla?

Norwich – Arsenal, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Englannin Valioliigaa. Nousijajoukkue Norwich City saa vieraakseen lauantain päiväpelissä Carrow Roadilla todella kovavireisen Arsenalin.

Arsenal viilettää neljän ottelun voittoputkessa ja peliesitykset ovat parantuneet kauden mittaan huomattavasti. Helpottava uutinen oli myös se, että puolustuksen johtohahmo Thomas Vermaelen on päässyt pelikuntoon. Tykkimiehet olivat alkukaudesta vieraskentillä aivan lapasia, mutta Chelseasta 5-3 voitto Stamford Bridgelta osoittaa, että myös vieraspeleissä on jatkossa odottaa pisteitä.

Norwich on pelannut ”runsasmaalisia” otteluita viime aikoina, ja puolustus on vuotanut ajoittain. Maalinteko ainakin vaikeutuu huomattavasti, kun Arsenal saapuu kylään. Jos puolustus jatkaa samanlaisia otteitaan niin vaikeaa iltaa voi odottaa kanarianlinnuille lauantaipäivänä.

Arsenalin vireen huomioon ja huomattavasti paremman materiaalin, ei tästä voi kuin odottaa tykkimiesten voittoa vieraskentästä huolimatta.

Veikkaussivut | Jukka