Tottenham - Arsenal 2.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2011
Jaa tämä...

Joko Arsenal alkaa vihdoin pelaamaan omalla tasollaan?

Tottenham – Arsenal, Merkki 2, Kerroin 

Tottenham – Arsenal (+1), Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Englannin Valioliigan kierroksen todellisessa huippuottelussa Tottenham kohtaa Arsenalin. Ottelusta ei varmasti tule puuttumaan tunnetta. Erittäin kuumassa ottelussa molemmilla on vaikeat lähtökohdat, sillä onhan sekä Tottenhamin, että myöskin Arsenalin alkukaudet menneet selkeästi alakanttiin.

Tottenham on Valioliigassa tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Arsenal on vasta alemmassa keskikastissa, joka on surkea saavutus. Arsenal on liigan 13:s, päästettyjä maaleja järkyttävästi 14 kappaletta. Ei varmaan mikään ihme, että joukkueen sijoitus on juuri se, mitä se nyt on. Perustasoltaan, vaikka Arsenalilla loukkaantumisia onkin, niin Arsenal on kuitenkin hieman jopa laadukkaampi joukkue, tai ei ainakaan yhtään heikompi.

Tottenhamin kenties suurin ongelma alkukaudella on ollut se, että viidessä ottelussa yhdeksän päästettyä maalia. Sekin on paljon, vaikka tottakai selkeästi Arsenalin vastaavaa lukemaa pienempi. Arsenalin kohdalla kaksi voittoa kuudesta ottelusta – jokainen voi itse miettiä, kauanko joukkueen päävalmentajana oleva A.Wenger saa jatkaa, jos homma tälläisenä jatkuu. Arsenal on vieraissa altavastaaja, mutta kertoimet ovat punaisille kuitenkin aivan liian suuria.

Veikkaussivut | Tuomas