VPS - FC Honka 22.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

VPS saa vieraakseen mitalleista taistelevan Hongan.

VPS – FC Honka, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin
VPS – FC Honka, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!
Katso lisää Nordicbetin sivuilta tästä.Vaasassa yhteen iskevät Vaasan Palloseura sekä Espoon Honka. Tilanne tässä vaiheessa loppukautta on sellainen, että Vaasan Palloseura on melkoisen turvallisesti alemmassa keskikastissa kolmanneksi viimeisenä, eikä joukkueella ole loppukauden osalta oikeastaan panoksia. Viimeisenä oleva Rovaniemen Palloseura pystyisi vielä matemaattisesti ohittamaan Vaasan Palloseurankin, mutta toisaalta vaikuttaa kieltämättä melko epätodennäköiseltä koska VPS:n loppuohjelma ei vaikuta kuitenkaan kovinkaan vaikealta, vaikka viimeisessä ottelussaan joukkue kohtaakin juuri RoPSin.

FC Honka puolestaan pelasi viime sunnuntaina 1-1 tasapelin HJK:ta vastaan ja joutui tyytymään tasapeliin. Honka on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, mutta neljäntenä sekä viidentenä olevat JJK sekä Turun Palloseura ovat vain muutaman pisteen päässä. Honka on viime aikoina pelannut hyvin ja Mika Lehkosuon poppoo on vieraissakin selkeä suosikki hakemaan pisteet Vaasasta.

Veikkaussivut | Tuomas