FC PoPa - HIFK 22.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Joko vihdoin alkaa PoPan nouseminen kohti keskikastia?

FC PoPa – HIFK, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon miesten Ykkösen päivän toisessa ottelussa PoPa kohtaa kotonaan HIFK:n. Heti aluksi voisi todeta sen, että PoPan kausi on ollut synkkä. PoPalla olisi realistiset mahdollisuudet ylempään keskikastiin, mutta alkukausi oli jotain, mitä Porissa ei haluta kokea enää uudelleen. PoPa on tällä hetkellä sentään ohittanut viimeisen sijan, ja on nyt kuitenkin jo alemmassa keskikastissa. Vaikka HIFK:lla on pisteitä selkeästi kotijoukkuetta enemmän, ei se ole PoPan tasoa. PoPalla on selkeästi HIFK:ta laadukkaampi joukkue. Tämän lisäksi HIFK kerää valtaosan pisteistään nimenomaan kotikentällään suuren kannatuksen tukemana.

PoPan viime ajat, vaikka nousua sarjataulukossa onkin tulleet, ovat olleet vaikeita. Kolme edellistä ottelua PoPa on hävinnyt maalierolla 0- 12. Edellisessä ottelussa PoPa hävisi vieraissa FC Lahdelle 4- 0 lukemin. Tottakai Lahdelle häviäminen ei ole mikään kauhea asia,
sillä kuitenkin joukkueen materiaali on aivan loistava tähän sarjaan. PoPa on kotonaan selkeähkö suosikki tässä todella tärkeässä ottelussa.

Veikkaussivut | Tuomas