Mönchengladbach - Wolfsburg 19.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/08/2011
Jaa tämä...

Saako Wolfsburgin pirteä alkukausi jatkoa?

Mönchengladbach – Wolfsburg, Merkki 2, Kerroin

Perjantai-illan ainoassa Bundesliiga-ottelussa kohtaavat alemman keskikastin Mönchengladbach ja vierailija Wolfsburg. Magathin luotsaaman Wolfsburgin tavoitteet ovat liigan ylemmässä keskikastissa.

Vierailija on esiintynyt tähän mennessä pirteästi. Avausottelussa Köln kaatui vieraissa hienosti 0-3. Tämän jälkeen Bayern Munchen kävi ryöstämässä 0-1 vierasvoiton. Siinä ottelussa Wolfsburgilla oli rutkasti epäonnea, sillä heiltä vietiin selvä maali 0-0 tilanteessa.

Mönchengladbach on ollut tulosten valossa hieman odotettua kovempi. Se elää pitkälti puolustuspelillään, sillä hyökkäyspää on harmittavan kapea. Se onkin tehnyt kaksi ainoaa maaliansa muiden virheistä, toinen rankkarista ja ensimmäinen Neuerin haparoinnista.

Wolfsburg pääsee peliin parhaalla kokoonpanollaan. Kotijoukkueelta on sivussa toppari Brouwers, joka otti ulosajon viime viikonloppuna Stuttgartia vastaan.

Wolfsburg on luokkaa laadukkaampi ja on ollut pelillisesti kovemmassa kunnossa. Mönchengladbach ei ole kahdessa katsomassani pelissä vakuuttanut, uskoisin että se rupeaa kohta näkymään tuloksissakin.

Veikkaussivut | JJ