FC Twente - FC Vaslui 26.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/07/2011
Jaa tämä...

Murskaako Twente vastustajansa avausottelussa?

FC Twente – FC Vaslui, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan karsintoja. Jatkopaikasta kamppailevat tässä otteluparissa Hollannin suurseura FC Twente, sekä monille jalkapalloa seuraavillekin täysin tuntematon FC Vaslui Romaniasta. Otteluparin suuri jatkoonmenijä -suosikki on FC Twente. Kotijoukkueelle tippuminen tässä vaiheessa pienelle seuralle Romaniasta olisi aivan täysi katastrofi.

Perustasoltaan Twente on kuitenkin todella paljon vieraita laadukkaampi. Vaikka Hollanin Eredivisie ei ole vielä alkanutkaan, niin toisaalta Vasluin kausikin alkoi vasta juuri äsken. Vaslui aloitti kauden todella surkeasti häviten avausottelussaan Rapid Bucurestille tylysti 3-0 lukemin. Vaslui pelasi surkean ottelun, eikä sillä tavalla Twenten vieraana voi olla kuin yksi lopputulos ja se on tappio. Vaslui oli hävinnyt avausottelunsa jo käytännössä ennen avausjakson loppua, sillä silloinen kotijoukkue teki kohtalaisen nopeasti pari maalia vieraiden verkkoon. Vasluille olisi nyt kuitenkin tässä ottelussa todella tärkeää pitää lukemat edes jotenkin siedettävinä. Mikäli Twente takoo esimerkiksi samat lukemat, kuin Bucuresti, jatkopaikka ratkesi siihen paikkaan. Twente on pelannut harjoitusotteluissa todella hyvin, joten varmasti sama meno jatkuu myös Vasluin isäntänä.

Selkeä materiaalietu, sekä siihen päälle vielä kotikenttä, ja kotiyleisön tuki niin ei Vasluilla ole mitään mahdollisuuksia, mikäli Twente ei aliarvioi vastustajaansa.

Veikkaussivut | Tuomas