HJK - Schalke 18.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Huutaako HJK:n fanit raitapaidat yllätysvoittoon? TV2 klo:19.20

HJK – Schalke, Merkki 1, Kerroin 

HJK +1 – Schalke, Merkki 1, Kerroin 

Veikkausvihjeet : Schalke – HJK 25.8

Oletko kova peluri, joka pitää riskeistä? , talleta satanen, niin saat Betssonilta toisen satasen pelitilillesi. Lyö koko saldo sen jälkeen HJK:n voitolle, niin saat takuuvarmasti jännittävän illan! Jos HJK voittaa, saat voittoa yhteensä 1400 €, vaikka olet laittanut omaa rahaa vain satasen. Saman tempun voit tehdä . HJK:n kerroin Nordicbetillä lähes yhtä hyvä 6,80.

Ei se nyt ihan joka päiväistä ole, että Euroopan suurseuroihin lukeutuva seura tulee kylään Suomeen. HJK saa vieraita Eurooppa Liigan Play-off karsintavaiheen avausosassa Schalkesta. Maalaisjärjellä ajateltuna otteluparista on tulossa HJK:n kannalta surullista katsottavaa, mutta ehkä sittenkin on olemassa mahdollisuudet yllättää saksalaisseura. HJK varmasti olisi halunnut aloittaa otteluparin vieraissa, sillä sieltä hakemalla hyvän tuloksen olisi joukkue päässyt kotiin täyden yleisön edessä tekemään jotain suurta. Nyt tilanne menee vielä vaikeammaksi.

HJK:n materiaali Veikkausliigaan on ylivoimainen. Se nyt ei vain paljoa auta, koska Saksan Bundesliigan ja Veikkausliigan tasoero on suuri. Mutta HJK on osoittanut nimenomaan tänä vuonna, kuinka hyvin joukkue osaa pelata yhteen. HJK ei selviytynyt jatkoon edellisessä taistelussa kroatialaisjätti Dinamo Zagrebia vastaan, mutta otteluparista jäi ehdottomasti myös paljon positiivisiä asioita. HJK pelasi etenkin kotonaan upeasti, ja kiitos kuuluu asiasta myös kahdennelletoista kenttäpelaajalle – yleisölle. HJK:n pelaajista huomasi kotona pelatessa, kuinka jokainen pelaaja teki töitä jokaisessa tilanteessa 100%:sesti ja jokainen fani huusi sen minkä kerkesi.

Schalke vasta aloitti oman urakkansa Bundesliigassa. Kausi alkoi nöyryyttävällä 3-0 tappiolla Stuttgartin vieraana. Esitys oli silloisilta vierailijoilta surkea, mutta sen jälkeen viime viikonloppuna kotona joukkue voitti FC Kölnin 5-1 lukemin. Schalkella on niin laadukas joukkue, että viime kaudella joukkue selvisi Mestareiden Liigassa neljän parhaan joukkoon.

Schalke on vieraissakin suosikki, mutta kyllähän HJK:lla on etenkin kotona mahdollisuudet yllättää tai muuten otteluparin jatkoonmenijästä ei ole mitään epäselvyyttä ennen toista osa-ottelua.

Veikkaussivut | Tuomas