Brasilia U20 - Portugali U20 20.8 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Päästääkö Portugali turnauksen ensimmäiset maalinsa finaalissa?

Brasilia U20 – Portugali U20, Merkki 1, Kerroin 

Alle 20-vuotiaiden Kolumbian MM-kisojen kaiken huipentava finaaliottelu. Molemmat voittivat omat alkulohkonsa kahden voiton ja yhden tasapelin turvin, Portugalin maaliero näissä 2-0 ja Brasilian 8-1. Pudotuspeleissä eteläamerikkalaisten jyrän alle on jäänyt niin Saudi-Arabia, Meksiko kuin kenties kisojen vahvin Espanja. Portugalilla oli todella suuria ongelmia jo neljännesvälierissä turnauksen heikoimpiin lukeutuvan Guatemalan kanssa, sen jälkeen kaatui Argentiina rankkareilla ja Euroopan hallitseva mestari Ranska, vaikka Portugali jäikin täysin jalkoihin.

Brasilia pelaa melko hyökkäävää futista, mutta on todella hyvä myös puolustuspäässä. Maaliero 14-2 kertoo paljon joukkueen hyökkäyspelin tehokkuudesta. Willian (2+2), Philippe Coutinho (3+1), Dudu (3+1) ja Henrique (5+3) ovat varsinaista myrkkyä Portugalin puolustukselle.

Portugali lähtee joka peliin puolustuksen kautta, minkä osoittaa myös maaliero 5-0. Joukkue ei ole siis päästänyt maaliakaan koko turnauksessa, mutta tänään asia tulee varmasti muuttumaan, niin kova on Brasilian hyökkäyskalusto. Hyökkäyspäässä Portugali on kuitenkin melko tehoton, kun oikeastaan loistavan laukauksen omaava Nelson Oliveira saa tehdä kaiken työn yksin.

Brasilia on materiaaliltaan Portugalia edellä niin hyökkäyksessä kuin keskikentälläkin, puolustukset ovat melko tasavahvoja. Lisäksi Brasilialla on ehkäpä koko turnauksen paras maalivahti, Gabriel. Portugalin heikohko hyökkäys tuskin saa paljoakaan aikaan Brasilian puolustusalueella, joten maaliton eurooppalaisjoukkue saatetaan finaalissa hyvinkin nähdä. Kisat pelataan Kolumbiassa, joten eteläamerikkalaisjoukkue saa varmasti paljon enemmän kannatusta. Materiaali- ja kotiedun sekä parempien peliesitysten siivittäminä Brasilia voittaa jo viidennen MM-kultansa tässä ikäluokassa.

Veikkaussivut | HIFK